Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 11 Ekim 2016 - 12:58 Yorum: 0

Ankara’da Kadın Konukevinde kalan kadınlara harçlık verilecek

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi'nde, kadın sığınma evinde kalan kadınlara harçlık verilmesi ve Cerablus'taki mağdur insanlara yardım gönderilmesi...

Ankara’da Kadın Konukevinde kalan kadınlara harçlık verilecek

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi'nde, kadın sığınma evinde kalan kadınlara harçlık verilmesi ve Cerablus'taki mağdur insanlara yardım gönderilmesi kararlaştırıldı.

Ali İhsan Ölmez başkanlığında toplanan Büyükşehir Belediye Meclisi'nin Ekim ayı olağan toplantısında, Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı tarafından Büyükşehir Belediye Meclisi'ne gönderilen Başkanlık yazısında, ilgili mevzuat doğrultusunda, konukevinde kalan kadınlara aylık harçlık verilmesi, oy birliğiyle karar altına alındı.

Belediye Meclisi'nde, ilgili bakanlıklardan izin alınması şartıyla, Suriye sınırı ve Cerablus civarında bulunan savaş mağdurlarının giysi, bot, gıda ve temizlik malzemesi ihtiyaçlarının karşılanmasını talep eden önerge de kabul edildi.

Halk Ekmek büfeleri 600'e çıkardı

Toplantıda, Ankara Halk Ekmek Fabrikası tarafından kiraya verilen büfelerin 10 yıllık kiralama sürelerinin 29 yıla uzatılması ve büfe sayısının 600'e çıkarılmasını talep eden önerge de kabul edildi.

Nallıhan Sobran Mahallesi'nde yaşayan İsmail Yıldırım isimli vatandaşın, elektrik kontağından çıkan yangın sonucu ev ve eşyalarının tamamen yanarak kullanılamaz hale gelmesi ve ekonomik gücünün olmaması nedeniyle, gerekli yardımların yapılması da Belediye Meclisi toplantısında oy birliğiyle kabul edildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber