Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
03:35 Kütahya’da "Oyunuzu hizmet ve eser siyasetinden yana kullanın" çağrısı02:56 Yüksekova’da gökyüzünde ışık saçan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı02:26 Bakan Özhaseki: "Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam edi...01:17 Ankara’da çimento tankerinin devrilerek yokuş aşağı kaydığı anlar kamerada01:06 Gaziantep’te yol ortasında silahla vurulmuş kadın cesedi bulundu00:59 Hamza Dağ: “Bıkmadan, usanmadan heyecanımı tüm İzmir’le paylaşacağım”00:48 Edirne’de gastronomi yolculuğu başladı00:43 Ümraniye’de iş yerinde korkutan yangın00:38 İzmir açıklarında 23 düzensiz göçmen kurtarıldı, 2 göçmen yakalandı00:37 Çöplük alanda çıkan yangın paniğe neden oldu00:34 Burdur’da su doldurma kavgasında 1 kişi bıçaklandı00:30 Kızılay Başkanı Hatay’da depremzedelerle iftar sofrasında buluştu00:21 Avcılar’da koca dehşeti: Eşini silahla vurarak öldürdü00:17 YSK: “Oy sayımında iftar molası olmayacak”00:14 İskenderun’da hafif ticari araç ile motosiklet çarpıştı: 2 yaralı23:38 Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü, Mahalli İdareler seçimleri için hazır23:23 Karşıyaka, stadyum için taraftar mitingi düzenledi23:23 Bakan Tunç: "Mehmet Selim Kiraz’a sıkılan kurşun Türkiye’ye sıkılan kurşund...23:20 Kastamonu’da inşaat kenarında erkek cesedi bulundu23:11 DTSO’da “Gençlerin Dijital Sektörlerde İstihdamın Artırılması Projesi” düze...
Sami Er
Ekonomi 27 Mayıs 2016 - 11:08 Yorum: 0

Ankara’da Ramazan Pidesine Zam Yok

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci, Ankara'da Ramazan sofralarının vazgeçilmezi pideye bu yıl zam yapılmayacağını açıkladı.

Ankara’da Ramazan Pidesine Zam Yok

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci, Ankara'da Ramazan sofralarının vazgeçilmezi pideye bu yıl zam yapılmayacağını açıkladı.

Bezci, ATO Ekmek ve Unlu Mamuller Meslek Komitesi'nin kararıyla Ankara'da 250 gram Ramazan pidesinin geçen yıl olduğu gibi bu yıl da 1,5 liradan satılacağını söyledi. Ankaralılar'ın ve ATO üyelerinin Ramazan ayını kutlayan Bezci, "Ramazan ayının tüm İslam alemine ve ülkemize bolluk, bereket ve huzur getirmesini dilerim" dedi.

ATO Ekmek ve Unlu Mamuller Meslek Komitesi Üyesi İlhami Özdemir de konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Ankara'da faaliyet gösteren ATO üyesi fırıncılarla gerçekleştirdikleri toplantıda Ramazan pidesine zam yapmama kararı aldıklarını bildirdi. Özdemir, geçen yıl 250 gram pidenin 1,5 liradan satıldığını hatırlatarak, şunları kaydetti:

"Ramazan pidesinin gramajı ve fiyatı bu yıl da değişmeyecek. Mübarek Ramazan ayının yaklaşması nedeniyle fırıncı esnafı ile yaptığımız toplantıda zam yapmama kararı aldık. 250 gram pideyi geçen yıl olduğu gibi 1,5 liradan satacağız. Zam yapmayarak özveride bulunan meslektaşlarıma bu kararlarından dolayı teşekkür ederim. Ramazan ayının esnafımıza ve vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum."

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber