Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 30 Mayıs 2017 - 11:06 Yorum: 0

Ankara’da uyuşturucu operasyonu

Ankara Valiliği, uyuşturucu ile mücadele faaliyetlerinde çok sayıda şüphelinin yakalandığını ve uyuşturucu madde ele geçirildiğini açıkladı.

Ankara’da uyuşturucu operasyonu

Ankara Valiliği, uyuşturucu ile mücadele faaliyetlerinde çok sayıda şüphelinin yakalandığını ve uyuşturucu madde ele geçirildiğini açıkladı.

Açıklamada, "22-28 Mayıs tarihleri arasında 34 ayrı olay ile ilgili olarak, "Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti Yapma" suçundan 29 şüpheli şahsa işlem yapılmıştır. Uyuşturucu Kullanmak İçin Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Satın Almak Kabul Etmek veya Bulundurmak ya da Uyuşturucu veya Uyarıcı Kullanmak suçlarından da 33 şüpheli şahsa, diğer suçlardan da 3 şüpheli şahsa işlem yapılmıştır. Olaylar ile ilgili olarak yakalanan şüphelilerden; 35 şüpheli şahıs Cumhuriyet Savcılığı talimatıyla salıverilmiş, 18 şüpheli şahıs tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir. 9 şüpheli şahıs adli kontrol kararıyla, 1 şüpheli şahıs mahkemece, 1 şüpheli şahıs savcılık tarafından serbest bırakılmıştır. 1 şüpheli şahsın işlemleri devam etmektedir" denildi.

Açıklamada, 3.029 gram uyuşturucu-uyarıcı esrar maddesi, 659 gram eroin, 11 gram kokain, 555 adet sentetik ecstasy hap maddesi, 3.908 gram skunk maddesi, 45 kök hint keneviri bitkisi, 126 gram bonzai, 4 gram metamfetamin maddesi, 65 Adet captagon hap ve uyuşturucu madde satışından elde edildiği değerlendirilen 3.840 TL ele geçirildiği kaydedildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber