Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 07 Ağustos 2022 - 23:43 Yorum: 0

Ankara’da yol verme davası kanlı bitti: 3 yaralı

Ankara'nın Keçiören ilçesinde iki grup arasında çıkan yol verme tartışması bıçaklı, beyzbol sopalı kavgaya dönüştü.

Ankara’da yol verme davası kanlı bitti: 3 yaralı

Ankara'nın Keçiören ilçesinde iki grup arasında çıkan yol verme tartışması bıçaklı, beyzbol sopalı kavgaya dönüştü. Olayda baba, oğul ve kavgayı ayırmaya çalışan bir vatandaş olmak üzere 3 kişi bıçakla yaralandı.

Ankara'nın Keçiören ilçesinde trafikte yol verme tartışması bıçaklı ve beyzbol sopalı kavgaya dönüştü. İki grup arasında çıkan kavgada baba Ethem Ş. ile oğlu Berkay Ş. ve kavgayı ayırmaya çalışan bir vatandaş yaralandı. Üç kişiyi yaralayan şahıslar otomobillerine binerek kayıplara karıştı. Kavgayı gören vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi yaptıktan sonra ambulanslarla hastaneye sevk etti. Polis ekipleri kaçan şahısları yakalamak için çalışma başlattı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber