Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 10 Mart 2015 - 12:48 Yorum: 0

Ankara'dan Çanakkale'de pedal çeviriyor

Ankara'dan yola çıkarak Çanakkale'ye giden 70 yaşındaki bisikletçi Yılmaz, Bozüyük İlçe Emniyet Müdürlüğü'nü ziyaret etti

Ankara'dan Çanakkale'de pedal çeviriyor

BİLECİK (AA) - Ankara'dan yola çıkarak Çanakkale Zaferi'nin 100. yılı nedeniyle Çanakkale'ye giden 70 yaşındaki bisikletçi Fahri Yılmaz, Bozüyük İlçe Emniyet Müdürlüğü'nü ziyaret etti.

İlçe Emniyet Müdürü Hakkı Güner, Çanakkale'ye her gittiğinde Emniyet müdürlüğünü ziyaret ettiğini ve kendisini takdir ettiğini belirterek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Yılmaz da 8 Mart'ta Ankara'dan bisikletiyle yola çıktığını ve güzergahdaki dostlarını ziyaret ettiğini bildirerek, "15 Mart'ta Çanakkale'ye olmayı hedefliyorum. Çanakkale şehitlerinin benim için ayrı bir var. Orda işgal güçlerine gösterilen iman ve mücadele, bugün hepimizin örnek alması gerekir. Bu nedenle ben de 9 yıldır bisikletimle Ankara'dan yola çıkarak Çanakkale şehitliğini ziyaret ediyorum" dedi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber