Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 27 Ocak 2015 - 17:13 Yorum: 0

Ankaragücü'nde görev dağılımı

Kulüp yönetimi, Olağan Genel Kurul sonrası ilk toplantısında görev dağılımını gerçekleştirdi

Ankaragücü'nde görev dağılımı

 ANKARA (AA) - Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Ankaragücü'nde görev dağılımı yapıldı.

Kulüpten yapılan açıklamaya göre, 24 Ocak'ta yapılan Olağan Genel Kurul sonrası ilk kez toplanan Yönetim Kurulu, görev dağılımını gerçekleştirdi.

Toplantıda kısa bir konuşma yapan Kulüp Başkanı Mehmet Yiğiner, "Kongrede aday çıkmaması üzerine, kulübü sahipsiz bırakmamak adına ateşten gömleği giymeye aday olduk. Delegelerimizin tamamının oyunu alarak yeniden göreve seçildik" dedi.

Ankaragücü camiası ve Ankaragücü taraftarı için kongrenin, yeni bir heyecanın başlangıcı olduğunu dile getiren Yiğiner, "Yönetim kurulu üyesi arkadaşlarla yapmış olduğumuz istişare ve bütçe planlaması sonucu transfer yasağını şimdilik kaldırılamayacağını gördük. İlk hedefimiz mevcut futbolcularımızın alacaklarını ödeyip, hiçbir futbolcumuzu satmadan, kadroyu muhafaza ederek yola devam etmektir" diye konuştu.

Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği'nde (FIFA) biriken borçları ödeyip, eksi puan ve küme düşmeyi engelleyeceklerini vurgulayan Yiğiner, sözlerini şöyle sürdürdü:

"FIFA'da bekleyen dosyaları ivedilikle çözüp, onları da yapılandırarak, gelecekte önümüze çıkacak yeni problemleri ortadan kaldıracağız. Geçmişte yaşanan iletişim bozukluklarından kaynaklanan sıkıntıları bir kenara bırakıp, taraftarlarımızla bütünleşip, yeni bir sayfa açmak istiyoruz.

Gün, birlik ve beraberlik zamanı. Geçmişe sünger çekelim ve kulübü ayağa kaldıralım. Biz üzerimize düşeni yapmaya hazırız. Aynı olgunluğu ve yaklaşımı taraftarlarımızdan da bekliyoruz.

Yapılan kötü tezahüratlardan sonra sürekli ceza yiyoruz ve sahamız kapanıyor. Taraftarlarımızdan özellikle rica ediyoruz artık bize sahip çıksınlar. Biz de onları mutlu edecek gerekli çalışmaları samimi bir gayretle yapacağız. Bundan sonra bir olacağız, bütün olacağız. Bu konuda taraftarlarımıza söz veriyoruz."

Yönetim Kurulu'nda görev dağılımı şöyle gerçekleşti:

Mehmet Yiğiner (başkan), Metin Akyüz (başkan vekili), Ercan Soydaş (başkan yardımcısı, futbol şube sorumlusu), Osman Gazi Kandaş (başkan yardımcısı), Gürkan Büyükkaralı (genel sekreter), Hasan Bilgili (genel sayman),  Muhammer Kılıç (as başkan, futbol altyapı ve amatör branşlar sorumlusu), Levent Yılmaz (as başkan, futbol altyapı ve amatör branşlar sorumlusu yardımcısı), Tuna Yılmaz (basın sözcüsü), Zekeriya Murat (stat sorumlusu), Osman Yılmaz (taraftar sorumlusu). 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber