Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
12:31 Talas’ta bu pazar ‘Maharetli Eller’in günü12:31 Deprem sonrası gök yüzünde oluşan bulutlanma ve renk hayrete düşürdü12:30 Kız çocuğuna cinsel istismar iddiasında kuaföre 47 yıl 15 aya kadar hapis t...12:30 Kemer’in ilk kültür evi açılıyor12:30 Bakan Ersoy: “Venedik Bienali, Türkiye’nin kültürel zenginliğini dünyaya gö...12:30 KUMSMALL’dam çocuklara özel 23 Nisan hediyesi12:29 Kadıköy Fikirtepe’de 2 metrobüs kaza yaptı12:29 CW Enerji, savunma sanayisine ürün geliştiriyor12:29 Taste Of The World Dünya Lezzetleri CarrefourSA’da buluştu12:28 Dr. Doğan: "20’li yaşlar cilt bakımı rutinine başlamak için ideal bir zaman...12:28 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nde bir aracın lastiği patladı: Kilometrelerce a...12:28 Şanlıurfa GAP Havalimanı’nı yılın ilk çeyreğinde 200 bin kişi kullandı12:28 Karnaval Komitesi Başkanı Bozkurt: "Karnaval 5 milyar TL’nin üzerinde ekono...12:27 Ankara’da çeşitli suçlardan aranan bin 158 kişi yakalandı12:26 Hakkında 148 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs yakalandı12:25 ATSO Başkanı Bahar: “Antalya cari açığa pozitif katkı sunmaya devam ediyor”12:25 Arı kayıplarına önlem için ilaçlama uyarısı12:25 Yeni dönemin ilk meclis toplantısı gerçekleştirildi12:24 Trendyol Süper Lig’in 33. haftasında bugün oynanacak Beşiktaş - MKE Ankarag...12:23 Niğde’deki okullarda tuz ve şeker kullanımı konusunda eğitimler verilecek
Türkiye 20 Ağustos 2019 - 13:03 Yorum: 0

Ankaraka Online Kütüphane açıldı

Ankara Kalkınma Ajansı yayınlarının yer aldığı Ankaraka Online Kütüphane web sitesi erişime açıldı.

Ankaraka Online Kütüphane açıldı

Ankara Kalkınma Ajansı yayınlarının yer aldığı Ankaraka Online Kütüphane web sitesi erişime açıldı.

Web Kütüphane'de, Ankara Kalkınma Ajansı tarafından Ankara'nın tarihi, turistik ve kültürel tanıtımına yönelik olarak hazırlanan kitap, broşür ve dergiler, çalışma programları, mevzuat ve yönetmelikler, proje çıktıları ve bölge planlarının yanı sıra, Ankara fotoğrafları ve videoları da yer alıyor. Aynı zamanda, kullanıcılar Web Kütüphane üzerinden sektörel analizler, Ankara ve ilçeleri özelinde gerçekleştirilen ekonomik ve sosyal araştırmalar, kültürel yayınlar, Ajans tarafından gerçekleştirilmiş olan yarışmalara (afiş, fotoğraf, tasarım vb.) katılım sağlayan eserlerin yer aldığı kataloglar, Ankara'ya ilişkin istatistikler ile sunum içeriklerine de kolayca ulaşabiliyor.

Ankara'nın tanıtımına katkıda bulunmak amacıyla Ajans tarafından hazırlanan yayınların yer aldığı kütüphanede yayınlar farklı kategoriler halinde düzenlendi. Web Kütüphane, yazılı ve görsel yayınların çevrim içi ortamda okunma ve incelenebilmesini sağlarken, kullanıcıya aradığı kitap ve yayınlara hızlı şekilde ulaşma imkanı da tanıyor.

Yirmi farklı kategoride 326 dokümanın yer aldığı kütüphane, henüz açılmasına rağmen yoğun ilgi görüyor. Kısa süre içerisinde ziyaretçiler tarafından çok sayıda okunma ve indirmenin gerçekleştiği web kütüphaneye, ilerleyen günlerde de büyük ilgi gösterilmesi bekleniyor. Web Kütüphane'ye, Ankara Kalkınma Ajansının web sitesinde yer alan "yayınlar" sekmesinden veya "www.kutuphane.ankaraka.org.tr" adresinden erişim sağlanabiliyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber