Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 13 Mart 2015 - 13:38 Yorum: 0

Ankaralı sanayicilerden Ülgener'e destek

ANKARA (AA) - Ankaralı sanayiciler, OSTİM Organize Sanayi Bölgesi Sanayici İşadamı ve Yöneticileri Derneği (ORSİAD) Başkanı AK Parti Ankara 1. Bölge Milletvekili Aday Adayı Özcan Ülgener'e...

Ankaralı sanayicilerden Ülgener'e destek

ANKARA (AA) - Ankaralı sanayiciler, OSTİM Organize Sanayi Bölgesi Sanayici İşadamı ve Yöneticileri Derneği (ORSİAD) Başkanı AK Parti Ankara 1. Bölge Milletvekili Aday Adayı Özcan Ülgener'e desteklerini açıkladı. 

OSTİM'deki bir restaurantta bir araya gelen sanayicilerin imzaladığı ortak açıklamada, haziran ayındaki seçimlerin ülke açısından önemine işaret edilerek, seçimlerin ardından 4 yıl seçimsiz bir döneme girileceğine ve bu dönemde ekonomik konulara yoğunlaşılacağına işaret edildi.

Seçimsiz dönemde Türkiye'nin büyümesinin artarak devam edeceğine inanıldığı belirtilen açıklamada, sanayicilerin TBMM'de görev almalarının iş dünyasının sorunlarının çözümü ve takibi açısından önemi vurgulandı.  

Açıklamada, "Bu gerekçelerle 20 bin sanayiciyi bünyesinde barındıran, 265 bin kişiye istihdam sağlayan sanayi bölgelerinin başkanları olarak içimizden biri Ankaralı Sanayici Sayın Özcan Ülgener'in adaylığını destekliyor, onun, TBMM'de sanayicinin ve üreticinin sesi olacağına inanıyoruz" ifadesine yer verildi.

ORSİAD Başkanı Özcan Ülgener de sanayicilerin sesini TBMM'de duyurmak için milletvekilliği aday adayı olduğunu söyledi. 

Ankaralı sanayiciler olarak üretim işinin mutfağında olduklarını dile getiren Ülgener, Meclis'te sorunlara çözüm üretenler arasında yer almak istediğini ifade etti. 

Üretenlerin Meclis'te yer almasının önemine işaret eden Ülgener, sanayicileri ilgilendiren kanun düzenlemelerinin yapılmasında üretenlerin, yönetenlere büyük katkısı olacağını belirtti. Ülgener, aday adaylığına destek veren sanayicilere de teşekkür etti. 

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber