Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 10 Ekim 2016 - 13:18 Yorum: 0

Ankaralılar kahvaltı sofrasında buluştu

Ankaralılar ve Ankara'ya Hizmet Edenler Derneği (AHİD) kent genelindeki 11 şubesini bir araya getirdi.

Ankaralılar kahvaltı sofrasında buluştu

Ankaralılar ve Ankara'ya Hizmet Edenler Derneği (AHİD) kent genelindeki 11 şubesini bir araya getirdi.

Ankaralıların hep birlikte, hep beraber hareket etmesi gerektiğini belirten AHİD Genel Başkanı Hilmi Yaman, ilk etapta Ankara'nın her ilçesinde bir temsilcilik oluşturulacağını daha sonra ise Ankaralılar Derneği'nin yurt geneline yayılacağını ifade etti.

Ankaralılar ve Ankara'ya Hizmet Edenler Derneği (AHİD) şube başkanları ve yönetimleriyle kahvaltıda bir araya geldi. 14. Genel Kuruldan sonra gerçekleşen buluşmaya AHİD Genel Başkanı Hilmi Yaman da katıldı.

Tek vücut halinde Ankaralıların sesinin en güçlü şekilde çıkması için çalıştıklarını ifade eden genel başkan Yaman, AHİD şu an 11 şubesinin bulunduğunu vurgulayarak ilk etapta hedeflerinin Ankara'nın 25 ilçesinde temsilcilik kurmak olduğunu söyledi. Yaman, "Ankara'nın her ilçesinde AHİD olarak temsil edilmeye başladıktan sonra Türkiye geneline yayılacağız. Mesela Trabzon'da yaşayan Ankaralılar orada bir çatı altında bir araya gelmeli. Sıkıntılarını birlikte çözüp sevinçlerini birlikte yaşamalılar. Ankara'dan Trabzon'a giden bir hemşehrimizin orada çalacağı bir kapısı olmalı" dedi.

Toplantıda birlik ve beraberliğin önemini vurgulayan AHİD Genel Başkanı Hilmi Yaman "AHİD tohumu 1984 yılında atılan Ankaralıların ulu bir çınarıdır. Genel Merkezimiz ulu çınarın gövdesi, şubeleri ise filiz veren kollarıdır. AHİD; şubeleriyle beraber Ankara'nın sesini en gür şekilde çıkarmak için gece gündüz mücadele etmektedir" ifadelerini kullandı.

AHİD Şube başkanları da Ankara kültürünün gelecek nesillere aktarılması ve Ankaralılık bilincinin yerleşmesinde şubelerin adeta Ankara içerisinde kılcal damar vazifesi gördüğünü, üyeleriyle beraber bu dava uğrunda sonuna kadar çalışacaklarını dile getirdiler.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber