Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Kültür 20 Ağustos 2021 - 10:53 Yorum: 0

Anne çocuk şenliğinde aileler çocukluğuna döndü

Adana'nın Tufanbeyli ilçesinde Tufanbeyli Belediyesi tarafından düzenlenen 3 gün sürecek olan anne çocuk şenliğinde anneler ve çocukları doyasıya eğlendi.

Anne çocuk şenliğinde aileler çocukluğuna döndü

Adana'nın Tufanbeyli ilçesinde Tufanbeyli Belediyesi tarafından düzenlenen 3 gün sürecek olan anne çocuk şenliğinde anneler ve çocukları doyasıya eğlendi.

Tufanbeyli ilçesi Cumhuriyet Meydanı'nda Tufanbeyli Belediyesi çocuklar ve anneler için 3 gün boyunca şenlik düzenledi. 19 Ağustos'ta başlayan ve 21 Ağustos'a kadar sürecek etkinlikle anneler ve çocuklar doyasına eğlenirken, eğitici oyunlar ile çocukların gelişimine katkı sunulacak.

Şenliğin açılışına katılan Tufanbeyli Kaymakamı Abdullah Sarı, Tufanbeyli Belediye Başkan Remzi Ergü, Tufanbeyli Cumhuriyet Başsavcıvekili Aytaç Durukan, İlçe Jandarma Komutanı Şükrü Savaş, Tufanbeyli İlçe Emniyet Amiri Devlet Arslan, anneler ve çocukları ile bir araya gelerek neşeli anlar yaşadılar.

Şenlikte konuşan Tufanbeyli Belediye Başkanı Remzi Ergü, "Bugün çocuklarımız eğitici programla 3 günlük şenlik düzenledik. Pandemi nedeniyle kapanma süreci yaşadık. Normalleşme ile birlikte güzel bir program hazırladık. Tufanbeyli Cumhuriyet Mahallesi'nde tören alanında anneler ve çocuklarla birlikte renkli anılar biriktiriyoruz. Çocuklar kadar eğlendik" dedi

Tufanbeyli Kaymakamı Abdullah Sarı da bu yıl yaşanan sel ve yangın afetlerinden devletin tüm birimleri ile üstesinden gelindiğini ifade ederek, "Ailemizden başlayarak çocuklarımıza orman hayvan sevgisini aşılamalıyız. Onlara merhametli olmayı öğretmeliyiz zaten bunu annelerimizin yaptığını biliyorum burada fidanlarımız ile çocuklarımız kendileri ile büyüyecek ağaçları ile buna katkı sunacağız" diye konuştu.

Etkinlikte ilçe protokol üyeleri çocuklara kendileri pamuk şeker yaparak ikram ederken, Ergü ve Sarı oyun alanında oyuncakları kullanarak renkli görüntüler oluşturdu. Etkinlikte çocuklara oyuncak hediye edildi. Tiyatro gösterimi ve Yetenek Sizsiniz finalistlerinden Adem Ocak'ın gösterileri büyük beğeni topladı.

İlçede anne çocuk şenliği 3 gün boyunca tiyatro gösterileri, çocuk oyun alanları, geleneksel oyunlar ile devam edecek.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber