Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yaşam 22 Ocak 2015 - 17:53 Yorum: 0

Anne hasta bebeğiyle evde mahsur kaldı

Adana'da kocasının kapıyı kilitleyip, yedek anahtarı da yanlışlıkla yanına alıp evden ayrılmasının ardından fenalaşan 8 aylık bebeğiyle evde mahsur kalan kadın polislerin getirdiği çilingirin kapıyı açmasıyla evden çıkarıldı

Anne hasta bebeğiyle evde mahsur kaldı

ADANA (AA) - Kocasının kapıyı kilitleyip, yedek anahtarı da yanlışlıkla yanına alıp evden ayrılmasının ardından fenalaşan 8 aylık bebeğiyle evde mahsur kalan kadın, çilingirin kapıyı açmasıyla evden çıkabildi. Bebek, ambulansla hastaneye kaldırıldı. 

Merkez Çukurova ilçesi 100. Yıl Mahallesi'nde bir apartmanın 8. katında eşi ve 3 çocuğuyla yaşayan Onur Çolaker, 8 aylık kızının gribe yakalanması nedeniyle ilaç almak için evinden ayrıldı. Anne Çiğdem Çolaker, hasta bebeğinin fenalaşması üzerine onu sağlık ocağına götürmek için dairesinin kapısını açmak istediğinde kapının kilitli olduğunu fark etti. Anahtarını bulamayan Çolaker, cep telefonu olmadığı için evinin penceresinden apartmandaki komşularına seslenerek kocasına telefondan ulaşmalarını istedi. Apartman sakinleri, kadının kocasına ulaşamayınca polislere durumu bildirdi. Polis ekipleri, getirdikleri çilingirin kapıyı açmasıyla anne, hasta bebeği ve 3 yaşındaki oğluyla evden çıkarıldı. Anne ve çocukları ambulansla hastaneye götürüldü.

Ailesinin geçimini atık kağıt ve pet şişe toplayarak sağlayan Onur Çolaker, eşi ve çocukları hastaneye götürüldükten 15 dakika sonra elinde pet şişeler ve iki ilacın bulunduğu poşetle evine geldiğinde olayı komşularından öğrendi. Basın mensuplarının görüntü almasını istemeyen Çolaker, "Hasta kızıma ilaç almak için evden çıkmıştım. Giderken kapıyı kilitledim, ancak eşimin kullandığı anahtarı da yanlışlıkla yanıma almışım. Cep telefonumun da şarjı bitmişti" diye konuştu.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber