Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 10 Ağustos 2022 - 14:44 Yorum: 0

Anne köpek yavrularını terk etmedi

Menteşe Belediyesi Çağrı Merkezine yapılan ihbar sonucu Yerkesik Mahallesindeki dere içinden köpek sesleri geldiği bildirildi.

Anne köpek yavrularını terk etmedi

Menteşe Belediyesi Çağrı Merkezine yapılan ihbar sonucu Yerkesik Mahallesindeki dere içinden köpek sesleri geldiği bildirildi.

Yapılan ihbar üzerine harekete geçen belediye ekipleri olay yerine giderek dere içinde bir köpek ve 5 yavrusunun sıkıştığını tespit etti. Zamanında müdahalede bulunan belediye ekipleri anne köpek ile 5 yavrusunu kısa sürede sıkıştıkları dere içinden kurtardı. İlk müdahaleye olay yerinde yapan belediye ekipleri, yavru köpeklerin gerekli bakımlarını ve beslenmelerini sağladıktan sonra anne köpeği ile 5 yavrusunu Muğla Büyükşehir Belediyesi hayvan barınağına teslim etti.

İhbarı yapan Hüseyin Koçar, "Derenin içinden köpek sesleri duydum. Çıkardıkları seslerinden yavru olduklarını anladım. Dere içine giremediğim için Menteşe Belediyesi'ni aradım. Sağ olsunlar Menteşe Belediyemizin ekipleri hemen geldi anne köpek ile yavrularını sağ salim kurtardı. Eğer bugün o yavrular oradan kurtarılmasalardı ilk yağmurlarda boğulabilirlerdi" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber