Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Asayiş 20 Eylül 2016 - 15:24 Yorum: 0

Anne-oğul kazada yaralandı

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde, annesi ile çarşı istikametine giden motosiklet sürücüsü kaza yaptı.

Anne-oğul kazada yaralandı

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde, annesi ile çarşı istikametine giden motosiklet sürücüsü kaza yaptı. Kazada sürücü ile birlikte annesi de yaralandı.

Kaza, ilçeye bağlı Süleymanlar Mahallesi'nde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, Kemer Mahallesi'nden annesi ile birlikte çarşı istikametine giden 67 UD 885 plakalı motosikletin sürücüsü Mehmet Atamer, yağışlı havada hız kesiciden geçtiği sırada motosikletin direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kısa süre sonra devrilen motosikletteki sürücü Mehmet Atamer ve annesi Rukiye Atamer yaralandı. Yaralılar sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı ilk müdahalenin ardından Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber