Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Eğitim 30 Kasım 2015 - 12:54 Yorum: 0

Anne Üniversitesi'nden 50 kişi mezun oldu

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi tarafından İnönü Üniversitesi işbirliğinde hayata geçirilen Anne Üniversitesi projesinde ikinci döneme katılan 50 kişi mezun oldu.

Anne Üniversitesi'nden 50 kişi mezun oldu

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi tarafından İnönü Üniversitesi işbirliğinde hayata geçirilen Anne Üniversitesi projesinde ikinci döneme katılan 50 kişi mezun oldu.

İnönü Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Prof. Dr. Naim Akman Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen projeye katılan ve çeşitli yaş gruplarındaki 50 kişi, eğitimleri tamamlayarak belgelerini aldılar.

Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı İhsan Gençay, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ın İl dışında olması sebebiyle mezuniyet programına katılamadığını kaydederek, “Sayın Başkanımız adına tüm katılımcılara teşekkür ediyorum. Katılımcıların buradan edindikleri bilgileri hayatlarına aktararak, yaşamlarında küçük de olsa bazı değişikliklerin olmasını temenni ediyor, başarılar diliyorum” dedi. Projede emeği geçenlere teşekkür eden Gençay, “Başta İNÜSEM Müdürümüz Doç. Dr. Bünyamin Akdemir olmak üzere tüm eğitimci hocalarımıza ve mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” diye konuştu.

“Farklı bakış açıları kazandık”

İnönü Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (İNÜSEM) Müdürü Doç. Dr. Bünyamin Akdemir de eğitim programının düzenlenmesinden dolayı Malatya Büyükşehir Belediyesi ve tüm katılımcılara teşekkür etti.

Anne Üniversitesi katılımcıları adına konuşan Nazife Karagöz, “Bu eğitim programının düzenlenmesinden dolayı Büyükşehir Belediyesi Aile Danışma ve Destek Merkezi’ne (MADEM), İnönü Üniversitesi yetkililerine şahsım ve Anne Üniversitesi öğrencileri adına teşekkür ediyorum. Hocalarımızın engin bilgilerinden ve akılda kalıcı anlatım ve sunumlarından çok şeyler öğrendik. Bu iki ayı dolu dolu geçirdik, çok güzel dostluklar ve arkadaşlıklar kurduk. Aynı zamanda bundan sonraki hayatımızda da olaylara karşı farklı bakış açıları kazanarak hayatımıza nasıl yön vermemiz gerektiği becerisini edindik” ifadelerini kullandı.

Anne-kız katıldılar

Yoğun ilgi gören Anne Üniversitesi projesi, genç yaştaki katılımcılarının yanı sıra ileri yaştaki öğrencileriyle de dikkat çekti. Projenin 2. Dönem katılımcıları arasında kızıyla birlikte yer alan Güler Özkan, eğitim programından duyduğu memnuniyeti dile getirerek yetkililere teşekkür etti.

Yapılan konuşmalardan sonra katılımcılara belgeleri takdim edildi. Daha sonra kokteyl verildi.

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber