Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 13 Aralık 2017 - 16:28 Yorum: 0

Anne ve 3 çocuğu son yolculuğuna uğurlandı

Kayseri'de cinnet getiren baba Erol Adıyaman'ın (41) boğazlarını keserek öldürdüğü anne Safiye Adıyaman(41), Selenay (16), Nazlı Nur Sultan (7) ve Çınar...

Anne ve 3 çocuğu son yolculuğuna uğurlandı

Kayseri'de cinnet getiren baba Erol Adıyaman'ın (41) boğazlarını keserek öldürdüğü anne Safiye Adıyaman(41), Selenay (16), Nazlı Nur Sultan (7) ve Çınar Berk (3) Adıyaman son yolculuğuna uğurlandı.

Kayseri'de Melikgazi ilçesine bağlı Tacettin Veli Deliklitaş caddesinde gece 3:30 sıralarında meydana gelen olayda, baba Erol Adıyaman tartıştığı eşi Safiye Adıyaman'ın boğazını kesti ve kalbinden bıçaklayarak öldürdü. Cinnet getiren baba Adıyaman, çığlıklılara uyanan Selenay (16), Nazlı Nur Sultan (7) ve Çınar Berk'i de (3) boğazını keserek öldürdü.

Çocuklarını da öldürdükten sonra apartmanın 2'inci katından atlayarak intihar girişiminde bulunan Erol Adıyaman, ağır yaralandı. Erol Adıyaman'ın yoğun bakımda tedavisi sürerken, hayatlarını kaybeden anne Safiye Adıyaman, çocukları Selenay, Nazlı Nur Sultan ve Çınar Berk'in otopsileri Eğitim ve Araştırma Hastanesi morgunda yapıldı.

Anne ve 3 çocuğunun cenazesi, cenaze namazının kılınmasının için Hunat Camii'ne getirildi. 4 cenaze yan yana ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Erkilet mevki Bülbülpınarı bölgesinde mezarlığa defnedildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber