Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 14 Mayıs 2016 - 08:43 Yorum: 0

Anneler Günü Kahvaltıları Tatarlı Mahallesi İle Devam Etti

Süleymanpaşa Belediyesi'nin Anneler Günü dolayısıyla düzenlediği kahvaltılarda son durak Tatarlı Mahallesi oldu.

Anneler Günü Kahvaltıları Tatarlı Mahallesi İle Devam Etti

Süleymanpaşa Belediyesi'nin Anneler Günü dolayısıyla düzenlediği kahvaltılarda son durak Tatarlı Mahallesi oldu.

Tatarlı Mahallesi'nde gerçekleşen kahvaltıya Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Süleymanpaşa Belediye Meclis Üyeleri Edibe Akçakaya ve Meral Özdemir, Tatarlı Mahalle Muhtarı Halil Kurt ile Tatarlı Mahallesi sakinleri katıldı.

Kahvaltıda Tatarlı Mahallesi anneleriyle bir arada oturup onlarla sohbet eden Başkan Eşkinat, kahvaltıdan sonra yaptığı konuşmada, "Tatarlı Mahallemizin istek ve şikayetlerini sizlerin ağzınızdan duymak istedik. Bir belediyeyi sıfırdan kurmak kolay değil. Şimdiye kadar buralara pek gelemedik ama bundan sonra daha sık geleceğiz. Hep birlikte Süleymanpaşa'yı yöneteceğiz. Bizden yana hiçbir sıkıntınız olmayacak" ifadelerini kullandı.

Sözlerine Anneler Günü ile devam eden Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, "Bugün burada siz değerli annelerimizin bu özel gününü kutlamak için bulunuyoruz. Biz istedik ki annelerimizle bir araya gelelim onlarla hoş vakit geçirip sohbet edelim, onlar için hazırladığımız ufak hediyelerimizi verelim, onlara bir gün değil her gün değerli olduklarını hatırlatalım. Ben tüm annelerimizin ve anne adaylarımızın Anneler Gününü kutluyorum" şeklinde konuştu.

Başkan Eşkinat yaptığı konuşmanın ardından anneler günü için özel olarak hazırlanan kırmızı, pembe ve beyaz renkte sardunya çiçeklerini Tatarlı Mahallesi'nin annelerine Süleymanpaşa Belediye Meclis Üyeleri Edibe Akçakaya ve Meral Özdemir ile birlikte hediye etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber