Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Güncel 05 Mayıs 2016 - 14:45 Yorum: 0

Anneler Günü’ne Özel Etkinlik

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı bünyesinde faaliyetlerini sü..

Anneler Günü’ne Özel Etkinlik

MALATYA (İHA) Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Çiğdem Tozkoparan Kadın Kültür ve Spor Merkezi tarafından, Anneler Günü dolayısıyla bir etkinlik gerçekleştirilecek.
Konuyla ilgili olarak Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı tarafından verilen bilgilere göre, Büyükşehir Belediyesi 2016 yılı Sosyal ve Kültürel Etkinlikleri takvimi kapsamında, Çiğdem Tozkoparan Kadın Kültür ve Spor Merkezi tarafından “Renklerin Dansı Kişisel Resim Sergisi” açılacak.
Anneler Günü dolayısıyla düzenlenecek olan kişisel resim sergisi açılış töreninin 6 Mayıs Cuma Günü saat 14.00’te Çiğdem Tozkoparan Kadın Kültür ve Spor Merkezi’nde yapılacağı ve serginin 8 Mayıs Pazar gününe kadar açık kalacağı belirtildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber