Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 13 Mayıs 2016 - 10:13 Yorum: 0

Annelere Müzik Ziyafeti

Kültür Bakanlığı Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğü Ankara Devlet Klasik Türk Halk Müziği Solistler Geçidi, Anneler Günü özel programı ile Keçiörenlilere...

Annelere Müzik Ziyafeti

Kültür Bakanlığı Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğü Ankara Devlet Klasik Türk Halk Müziği Solistler Geçidi, Anneler Günü özel programı ile Keçiörenlilere müzik ziyafeti yaşattı.

Neşet Ertaş Sanat ve Gösteri Merkezi'nde düzenlenen ve yoğun ilgi gören konserde Solistler Nazlı Öksüz, Turgay Coşkun ve Hasan Öztürk sahne aldı. Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak'ın eşi Hatice Ak'ın da izlediği konserde kadın izleyicilerin yoğunluğu dikkatlerden kaçmadı. Duygusal türkülerde cep telefonlarının ışıklarını açarak, hareketli türkülerde ise alkışla tempo tutup zaman zaman da oynayarak eşlik eden izleyicilerin coşkusu konsere ayrı bir renk getirdi. Halime Kız, Fidayda, Caney Caney, Cahildim Dünyanın Seyrine Kandım gibi birbirinden güzel türküleri seslendiren solistler konseri izleyen annelerin de Anneler Günü'nü kutladılar. Turgay Coşkun'un kanun taksimi konsere ayrı bir renk katarken, "Kesik Çayır Biçilir mi?" türküsünü solistler beraber seslendirdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber