Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
16:56 Mersin Büyükşehir Belediyesi, Halk Kart’ın Mart ayı tutarları ile öğrenim y...16:54 BBP, Kütahya’da AK Parti’nin adayı Kamil Saraçoğlu’nu destekleyecek16:49 ’Sütten Peynire Dönüşüm’ adlı söyleşi16:49 Ali Koç: "Yarın Samandıra’da teknik kadromuz ve oyuncularımızla konuşacağız...16:48 Ali Koç: "Trabzonspor maçı, kesinlikle burada toplanmamızın ya da 2 Nisan’d...16:47 Bozbey: “Sandıklarda şu an hiçbir sorunumuz yok”16:47 Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç: "İki tane ekstrem var; Biri hiçbir şey y...16:45 Kazada yaralanan alkollü engelli sürücü sağlık personellerine zorluk çıkart...16:43 Tusk: “Avrupa savaş öncesi döneme girdi”16:40 Tepebaşı’nda bir ilki başaran süt çiftliğine ’Avrupa Birliği Onaylı Süt Çif...16:39 Cumhurbaşkanı Erdoğan, "4 bin 100 yatak kapasitesiyle Türkiye’nin en büyük...16:38 Pursaklar’da 7 bin 177 kadın Hanımevleri’nde sosyalleşme fırsatı buldu16:37 Otomobil yoldan çıktı, 1’i ağır 2 kişi yaralandı16:37 Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Ülkemizin son 21 yılı yatırımlar açısından Cumhuriy...16:36 Çöl Tozları Bandırma’yı kapladı16:36 Küçük çocuğuna tır kullandıran baba marifetmiş gibi o anları paylaştı16:35 Aydın’da termometreler 30 dereceyi gördü16:34 Kültür merkezi tartışması16:34 Madagaskar’ı vuran kasırgada can kaybı 18’e çıktı16:34 Kuzey Yıldızı Trabzonsporlular Derneği’nden, Ramazan kolisi desteği
Sami Er
Türkiye 03 Temmuz 2022 - 11:30 Yorum: 0

Anneleriyle evden çıkarılan kızlar, maddi durumu iyi olan babalarının ilgisizliğinden şikayetçi

Hatay'da 6 yıl önce kocasının açtığı davayla boşanan 2 çocuk annesi Nurşen Tekin, ev sahibi tarafından mahkemeye kararıyla kirada oturduğu evden çıkartıldı.

Anneleriyle evden çıkarılan kızlar, maddi durumu iyi olan babalarının ilgisizliğinden şikayetçi

Hatay'da 6 yıl önce kocasının açtığı davayla boşanan 2 çocuk annesi Nurşen Tekin, ev sahibi tarafından mahkemeye kararıyla kirada oturduğu evden çıkartıldı. Kadının kızları, maddi durumunun iyi olduğunu söyledikleri babalarınız kendileriyle ilgilenmediğini söyledi.

Nurşen ve Mehmet A. çifti 2002'de evlendi. Evlendiği tarihlerde kırtasiye dükkanı açan Mehmet ile Nurşen A.'nın Hümeyra (19) ve Aymira (7) adını verdikleri iki çocukları oldu. Mehmet A., 2016 yılında eşine haber vermeden boşanma davası açtı. Mahkeme çifti boşadı. Nurşen Tekin, iki çocukları varken Mehmet A'nın kendisini aldattığını iddia etti. Nurşen Tekin, iki kızıyla birlikte evli olduğu dönemden beri kirada oturduğu evden açılan tahliye davası sonrası çıkartıldı. Çilingirle kapının açılması, polislerin içeri girmesi ile anne ve çocuklarını feryatları ise kameraya yansıdı. Nurşen Tekin, eşyaların bir bölümünü komşusuna bırakırken, bir kısmını da apartman önüne yığdı.

Eşinin kendisine haber vermeden boşanma davası açarak mağdur ettiğini söyleyen Nurşen Tekin, "2016 yılında bir boşanma süreci yaşadım. Haberim yokken boşanma davası açıyor. Çocuklarımıza ve bana psikolojik şiddet uyguladı yıllarca. Oturduğumuz evin kontratı kendisine ait olduğu halde ev sahibi bana tahliye davası açtı. Benim maddi olanağım da, gidecek yerim de yok. Polis ve avukat eşliğinde gelerek çilingirle evimize girdiler. Avukat kadın olduğu için ondan rica ettim ama karşılık bulmayarak apar topar bizi evden attılar ve eşyalarımızı apartmanın önüne indirdiler. Bu süre içerisinde de sıkıntı yaşattılar. Sokakta kalıyoruz. Eşyalarımızın bir kısmı apartmanın önünde yol üstünde üzeri örtülmüş bir vaziyette. Bu şekilde yaşıyoruz. Büyük kızımın kalbinde delik var. Küçük kızımın da rahatsızlıkları var. Komşularımız inip bakıyor. Ben küçük kızımla ilgilenirken, büyük kızım nöbet tutuyor" dedi.

Hümeyra A. ise, "Biz 1 haftadır sokakta kalıyoruz. Evimizden çıkarıldık. Babam eğitimci, aynı zamanda kırtasiye sahibi. Bize hiçbir şekilde bakmıyor ve destekte bulunmuyor. Babamın üzerine daireleri var. Bize bir tane bile dairesini vermiyor. En temel hakkım olan barınma ihtiyacım karşılanmıyor. Kız kardeşimle biz sokakta kalıyoruz. Ben artık sokakta kalmak istemiyorum. Babamın yanına gittiğimizde bu durumu anlattım. Bana hiçbir şekilde umurunda olmadığını ve ne yapacaksak kendi başımızın çaresine bakmamız gerektiğini söyledi" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber