Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 19 Haziran 2018 - 15:33 Yorum: 0

Annelik duygusu, yavrusunu kurtardı

Girdiği inşaata sıkıştığı yerde mahsur kalan iki köpek yavrusu, annesinin havlaması ve bölgeyi terketmemesi üzerine İtfaiyenin çabaları sonucunda...

Annelik duygusu, yavrusunu kurtardı

Girdiği inşaata sıkıştığı yerde mahsur kalan iki köpek yavrusu, annesinin havlaması ve bölgeyi terketmemesi üzerine İtfaiyenin çabaları sonucunda kurtarıldı.

Zonguldak Alaplı İlçesi Kılburnu mevki üzerinde olan terk edilmiş metruk bina içerisinden gelen havlama sesleri üzerine, bölge sakinleri bir köpeğin binada mahsur kalmış olabileceğini düşünerek itfaiye ekiplerini aradı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, inşaatın açık olduğu ve içeride kimse bulunmadığı için içeri girdi. İtfaiye ekipleri terk edilmiş evin içine girdikten sonra sesin geldiği bölgeye gitti. Önceden kullanılmayan eşyaların arasına sıkıştığı gören itfaiye ekipleri iki yavru köpeğini kurtardılar. Kurtarılan yavru köpekleri itfaiye tarafından tekrar sokağa bırakıldı.

Annelik duygusu, yavrusunu kurtardı

Annelik duygusu, yavrusunu kurtardı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber