Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 16 Ekim 2016 - 16:53 Yorum: 0

Annenin ‘Kızımı bulun’ feryadı

MANİSA (İHA) – Manisa'da dün kaybolan minik Irmak'ın annesi Suriye Kupal, gözyaşları içerisinde kızının bulunmasını istiyor.

Annenin ‘Kızımı bulun’ feryadı

MANİSA (İHA) – Manisa'da dün kaybolan minik Irmak'ın annesi Suriye Kupal, gözyaşları içerisinde kızının bulunmasını istiyor.

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde dün saat 15.00 sıralarında evlerinin önünden kaybolan 4 yaşındaki Irmak Kupal'ı arama çalışmalarına devam ediliyor. Dün akşam saatlerinden itibaren sürdürülen arama çalışmalarında henüz bir gelişme yaşanmazken, polis ekipleri anne Suriye Kupal ile Baba Bilal Kupal'ın ifadelerini aldı. Gözyaşları içerisinde kızının bulunmasını isteyen anne Suriye Kupal, "Kızımı bulup getirsinler. Hiçbir şey yapmayacağım. Şikayetçi olmayacağım. Başkasını bilmem ama ben şikayetçi olmayacağım" dedi.

Kızının nasıl kaybolduğu ile ilgili bilgi veren baba Bilal Kupal ise, "Annesiyle zeytin dilimliyorduk. Ondan sonra yemek yedik. Çocuk uyuyordu. Irmak'a bakayım dedim sesi kesildi. Büyük kızım okuldan gelmişti. "Baba ben bakarım" dedi. Ben de "Hatice bak da haber et" dedim. Baktıktan sonra "Yok baba" dedi. O arada biz sokağa koştuk. Komşunun evine gittik. Onlar yoktu. O zamandan beri arıyoruz" diye konuştu.

Polis ekipleri minik Irmak'ın arama çalışmalarına devam ediyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber