Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Kültür 14 Nisan 2022 - 14:08 Yorum: 0

Annesi trafik kazasında ölen yavru sincaba şefkat eli

Adıyaman'da annesi otomobilin altında kalarak ölen yavru sincap görevliler tarafından şırınga ile besleniyor.

Annesi trafik kazasında ölen yavru sincaba şefkat eli

Adıyaman'da annesi otomobilin altında kalarak ölen yavru sincap görevliler tarafından şırınga ile besleniyor.

Adıyaman'da bir vatandaş, annesi trafik kazanda ölen yavru sincabı fark etti. Yaklaşık 3 haftalık olduğu tahmin edilen yavru sincap, Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü'ne getirilerek yetkililere teslim edildi.

Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü'nde görevli veteriner hekim tarafından gerekli tedavisi yapılan yavru sincabın herhangi bir sağlık probleminin olmadığı ancak beslenme ve bakıma ihtiyacı olduğu belirtildi.

Görevli veteriner hekim yavru sincabı şırınga ile süt vererek bekliyor. Sincabın rehabilitasyonu tamamlandıktan sonra yeniden doğaya salınacağı öğrenildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber