Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Asayiş 16 Ağustos 2022 - 08:53 Yorum: 0

Annesine not bırakan özel güvenlikçi 17 saat sonra bulundu

Uşak'ın Banaz ilçesine sabah saatlerine ailesine not bırakıp evden ayrıldıktan sonra kendisinden haber alınamayan güvenlik görevlisi yaklaşık 16 saat...

Annesine not bırakan özel güvenlikçi 17 saat sonra bulundu

Uşak'ın Banaz ilçesine sabah saatlerine ailesine not bırakıp evden ayrıldıktan sonra kendisinden haber alınamayan güvenlik görevlisi yaklaşık 16 saat sonra bulundu.

Edinilen bilgiye göre; Uşak'ta bir kamu kurumunda özel güvenlik görevlisi olarak çalışan Aykut Köksal (38), annesine "Hakkınızı helal edin" diye not bıraktıktan sonra, sabah 06.00 sıralarında evden ayrıldı. Notu görünce oğlunun hayatından endişe eden anne, 112 Acil Çağrı Merkezini arayarak yardım istedi. Ailesinin haber vermesi ile Kızılcasöğüt beldesine ulaşan jandarma ve AFAD ekipleri, Sarıçam Göleti ve kırsal alanda sarama çalışması başlattı. AFAD ve jandarma ekiplerince her yerde arama çalışması başlatıldı. Arama çalışmalarının yaklaşık 16.saatinde güvenlik görevlisi Erice Köyü sınırları içerisinde uyurken bulundu. Tedbir amaçlı ekiplerce hastaneye kaldırılan güvenlik görevlisinin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber