Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 22 Kasım 2016 - 23:13 Yorum: 0

Annesine sinirlendi, oturduğu evi yaktı

Adana'da, tartıştığı annesine sinirlenen bir kişi oturduğu evi yaktı.

Annesine sinirlendi, oturduğu evi yaktı

Adana'da, tartıştığı annesine sinirlenen bir kişi oturduğu evi yaktı.

Edinilen bilgiye göre olay, saat 21.30 sıralarında merkez Yüreğir ilçesi Sarıçam Mahallesi 2463 sokakta meydana geldi. İddiaya göre, Ufuk G. (34) akşam saatlerinde içkili olarak eve geldi ve annesi Leyla G.'den (61) para istedi. Leyla G.'nin para vermeyeceğini söylemesi üzerine anne ve oğul arasında tartışma yaşandı.

Sarhoş olduğu için Ufuk G. evi yanıcı maddeyle ateşe verdi. Evdeki eşyaların alev almasıyla anne ve oğul kendilerini dışarı attı. Mahalleli olayı itfaiye, polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen itfaiye yangını söndürürken, polis olay mahallinde bulunan Ufuk G.'yi gözaltına aldı. Yangın sonrası evdeki eşyalar kullanılamaz hale gelirken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber