Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 27 Eylül 2016 - 11:13 Yorum: 0

Antalya dev organizasyona hazırlanıyor

Uluslararası Kıyı ve Deniz Mühendisliği Konferansı'nın 35'ncisi, Kasım ayında Antalya'da yapılacak.

Antalya dev organizasyona hazırlanıyor

Uluslararası Kıyı ve Deniz Mühendisliği Konferansı'nın 35'ncisi, Kasım ayında Antalya'da yapılacak. Dev organizasyona 70 ülkeden uzmanlar katılacak.

G-20, Mena Ülkeleri Konferansı, Expo 2016, Güçlü Şehirler Ağı gibi dev organizasyonlara ev sahipliği yapan Antalya, şimdi de Uluslararası Kıyı ve Deniz Mühendisliği Konferansı'na hazırlanıyor. İnşaat Mühendisleri Odası, Yıldız Teknik Üniversitesi ve Ortadoğu Teknik Üniversitesi'nin ev sahipliğinde yapılacak konferans için Antalya İnşaat Mühendisleri Odası eski Başkanı Cem Oğuz, Prof. Dr. Ayşen Ergin, Prof. Dr. Yalçın Yüksel ve Prof. Dr. Esin Çevik'ten oluşan heyet Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'i ziyaret etti.

Desteğe hazırız

ASCE ve CERC kuruluşlarının düzenlediği konferansın 35'ncisi için Büyükşehir Belediyesi'nin desteğini isteyen heyeti memnuniyetle karşılayan Başkan Türel, "Antalya böyle dev organizasyonlara ev sahipliği yapmaya alışkın bir şehir. Büyükşehir olarak her türlü desteğe hazırız" dedi. 70 farklı ülkeden katılımcıların ağırlanacağı konferansta deprem, tsunami, deniz yapıları, kıyı alanları yönetimi gibi konular masaya yatırılacak.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber