Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 23 Mayıs 2019 - 22:43 Yorum: 0

Antalya Düden Şelalesi’nde polisi alarma geçiren olay

Antalya Düden Şelalesi'nin denize döküldüğü alanda tişörtünü ve ayakkabısını çıkartıp pantolonla denize atlayan bir kişi, polisi alarma geçirdi.

Antalya Düden Şelalesi’nde polisi alarma geçiren olay

Antalya Düden Şelalesi'nin denize döküldüğü alanda tişörtünü ve ayakkabısını çıkartıp pantolonla denize atlayan bir kişi, polisi alarma geçirdi. Şelalenin açığında balıkçılar tarafından bulunan şahıs, kıyıya çıkartıldıktan sonra ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Olay, Çağlayan Mahallesi, Lara Caddesi üzerinde dünyaca ünlü Düden Şelalesi'nin denizle buluştuğu seyir alanında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Bektaş Dal (29) ismindeki bir genç, ayakkabısını ve tişörtünü çıkartıp seyir alanındaki çitleri aştı. Şelalenin döküldüğü alandaki kayalık alana inen Dal, buradan denize atladı. Şahsın atladığını görenler durumu polise bildirdi. İhbarın ardından olay yerine gelen polis ekipleri, bir bankta Dal'a ait, tişört, bir çift ayakkabı, bir paket sigara ve cep telefonu buldu. Ekiplerin görgü tanıklarının ifadesi doğrultusunda başlattığı çalışmada denizde herhangi bir şahsa rastlanmazken, bölgede olaydan habersiz yerli ve yabancı turistlerin şelalenin fotoğrafını çektiği gözlendi.

Balıkçılar denizde buldu

Yaklaşık yarım saat süren arama çalışmaları esnasında Dal'ın denize atladığı alanın açığında balıkçılar tarafından bulunduğu bilgisi geldi. Tekneye alınarak şelaleye yakın bir alanda kıyıya çıkartılan Dal, balıkçılar tarafından çağrılan ambulansla tedavi edilmek üzere hastaneye kaldırıldı.

Bektaş Dal'ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Antalya Düden Şelalesi’nde polisi alarma geçiren olay

Antalya Düden Şelalesi’nde polisi alarma geçiren olay

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber