Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 20 Ağustos 2016 - 09:43 Yorum: 0

Antalya Emniyeti’ndeki FETÖ/PDY operasyonu

Antalya'da Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında gözaltına alınan 41 polisten 38'i tutuklanırken,...

Antalya Emniyeti’ndeki FETÖ/PDY operasyonu

Antalya'da Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında gözaltına alınan 41 polisten 38'i tutuklanırken, 3'ü adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

FETÖ/PDY soruşturması kapsamında 6 Ağustos tarihinde Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan eş zamanlı operasyonda aralarında daha önceki dönemlerde görev yapmış 7 müdür ile 12 başkomiserin de bulunduğu 41 kişi gözaltına alınmıştı. Şüphelilerin evlerinde yapılan aramalarda çok sayıda 1 dolar, Sızıntı dergisi ve Zaman gazetesi, FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'e ait kitaplar ile kriptolu haberleşme programları bulunduğu bildirildi. Hakkında gözaltı kararı bulunan Kaçakçılık Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürü Ş.Ü.'nün ise firari olduğu ve arandığı öğrenildi.

Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'nde sorgulamaları tamamlanan 41 şüpheli FETÖ/PDY üyesi oldukları iddiasıyla adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden 38'i tutuklanırken, 3'ü adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber