Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Güncel 16 Eylül 2014 - 18:18 Yorum: 0

Antalya-Isparta karayolundaki kaza

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Açba ile İl Başkanı Yurdunuseven, Berberler ve Kuaförler Odası'nı ziyaret etti

Antalya-Isparta karayolundaki kaza

AFYONKARAHİSAR (AA) - AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Sait Açba ve İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, Afyonkarahisar Berberler ve Kuaförler Odasının düzenlediği geziye katılanları taşıyan yolcu otobüsünün devrildiği kaza nedeniyle odaya taziye ziyaretinde bulundu. 

Kendisi de kazada otobüste bulunan Berberler ve Kuaförler Başkanı Ahmet Tan, ziyarette yaptığı konuşmada, "otobüs sürücüsünün uyuduğunun" tamamen yanlış, asılsız bir bilgi olduğunu söyledi. Kaza sırasında kendisinin de uyumadığını anlatan Tan, ''Şoföre bir tane sigara verdim bir tane de kendim yaktım. İkimizden başka sigara içen yoktu. Sigarayı yaktık, sohbet ediyorduk. Yağmur yeni yağmıştı. Mıcırlı yoldan asfalta çıkar çıkmaz, arkadan Muammer diye bir arkadaşımız 'aman dikkat diye' bağırdı. Herhalde kaydığını hissetti. Yolda da hata yoktu. Yol çalışmaları daha gerideydi. Mıcırdan çıkarken bir anda otobüs kaymaya başladı. Şoför kurtarmaya çalıştı, manevra falan yaptı. Gördüm direksiyonu çevirdi ama olmadı. Adamın da günahını almayalım. Ölmüş adamın da arkasından konuşmayalım'' diye konuştu.

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Sait Açba da kazada hayatını kaybedenlere rahmet, yaralılara da acil şifalar diledi.

Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Konak, kazanın Burdur sınırları içerisinde olduğu için Burdur Savcılığının takip edeceğini kaydetti.

''Dosyalar orada açıldı, vali, milletvekilleri ve biz bu işin takipçiyiz'' diyen Konak, ''Ama şu anda daha cenazemizi dün defnettik. Taziyelere gidiyoruz. Yaralılara bakıyoruz işin o safhasına gelmedik. Mutlaka dosyaları açıldı orada savcılık tarafından işin hukuki süreci devam ediyor. Devam edecekte dava mutlaka açılacak'' ifadesini kullandı.

Afyonkarahisar Berberler ve Kuaförler Odasının düzenlediği geziye katılanları taşıyan yolcu otobüsü, Antalya-Isparta karayolunda devrilmiş, kazada 13 kişi yaşamını yitirmiş, 31 kişi yaralanmıştı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber