Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 21 Kasım 2014 - 12:03 Yorum: 0

Antalya Valiliği kesici ve delici aletlerin satışı ve taşınmasını yasakladı

ANTALYA (AA) - Antalya Valiliği 6136 sayılı Ateşli Silahlar ve Bıçaklar ile Diğer Aletler Hakkındaki Kanun'un dışında kalan kesici ve delici aletlerin satılması ve taşınmasını yasakladı.Antalya...

Antalya Valiliği kesici ve delici aletlerin satışı ve taşınmasını yasakladı

ANTALYA (AA) - Antalya Valiliği 6136 sayılı Ateşli Silahlar ve Bıçaklar ile Diğer Aletler Hakkındaki Kanun'un dışında kalan kesici ve delici aletlerin satılması ve taşınmasını yasakladı.

Antalya Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Şahsa ve mal varlığına karşı işlenen suçlarda kullanılan, 6136 sayılı Kanun kapsamı dışında kalan, kelebek tabir edilen veya özel amaçlarla imal edilen bıçaklar ile benzeri aletlerin satılması, satın alınması, nakledilmesi, kişi üzerinde, çantalarında maksat dışı taşınmasının yasaklanması ile bu karara uymayanlara idari para cezası uygulanmasına dair alınan valilik kararı 5442 sayılı İl İdaresi Kanunu'nun 11'inci maddesinin C bendine atfen, 5326 sayılı Kabahatler Kanunu'nun 32. maddesi gereğince öngörülen idari para cezası uygulanmasına, valilik makamının oluruyla karar verilmiştir."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber