Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
22:15 Bakan Koca: "Tokat’ta meydana gelen depremde 1 kişi etkilenmiştir"22:13 U dönüşü yapan otomobile çarpan motosiklet sürücüsü yaşamını yitirdi22:02 Depreme yakalanan vatandaşlar geceyi dışarıda geçiriyor22:00 Ağrı’da çocukları dövdüğü iddia edilen imam gözaltına alındı22:00 AFAD: "Tokat’ın Sulusaray ilçesinde saat 21.45’te 4 büyüklüğünde bir artçı...21:56 Çankırı İl Sağlık Müdürü: “İhtiyaç halinde üzerimize düşen her türlü göreve...21:56 Depremzede yaşlı kadın korku dolu anları anlattı21:55 Maltepe’de saz üstatları için 30 yıldır bağlama üretiyor21:51 Manisa’da 2 ton su 1 TL oldu, kartlı sayaç zorunluluğu kalktı21:49 Adalet Bakanı Tunç, Bosna Hersek Adalet Bakanı Bunoza ile bir araya geldi21:49 Dicle Nehri’nde ceset ihbarı ekipleri harekete geçirdi21:48 ABD, Filistin’in BM’ye tam üyelik talebini veto edecek21:48 Adalet Bakanı Tunç, Aliya İzzetbegoviç’in kabrini ziyaret etti21:47 Terör örgütüne yardım ve yataklıktan kesinleşmiş cezası olan şahıs tutuklan...21:45 Adalet Bakanı Tunç, Türkiye’nin Saraybosna Büyükelçiliğini ziyaret etti21:45 Adalet Bakanı Tunç, SDA Genel Başkanı İzzetbegoviç ile bir araya geldi21:44 Tokat’ta 5.6 büyüklüğündeki deprem güvenlik kameralarına yansıdı21:43 Gaziantep’te cinayetten hüküm giyen zanlı Yalova’da yakalandı21:43 Adalet Bakanı Tunç, Bosna-Hersek Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu Başkanı...21:27 Amasya’da ahırda çıkan yangın söndürüldü
Türkiye 21 Nisan 2018 - 16:53 Yorum: 0

Antalya’da 23 Nisan coşkusu başladı

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düzenlenen ve 3 gün sürecek şenlikler başladı.

Antalya’da 23 Nisan coşkusu başladı

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düzenlenen ve 3 gün sürecek şenlikler başladı.

Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri Cam Piramit'te başladı. Festival havasında başlayan kutlamaların ilk günü çocuklar birbirinden renkli ve eğlenceli etkinliklerle buluştu. 7'den 70'e binlerce Antalyalı, Cam Piramit'te kurulan etkinlik alanına akın etti. Etkinlikler kapsamında gerçekleşen Uçurtma Şenliği, renkli görüntülere sahne oldu. Büyükşehir Belediyesi tarafından dağıtılan 20 bin uçurtmayla çocuklar Antalya semalarını süsledi. Çocuklar rengarenk uçurtmalarını gökyüzüne saldı. Aileleri de çocuklarını yalnız bırakmayarak mutluluklarına ortak oldu.

Başkan Türel oğlu ile uçurtma uçurdu

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel de şenlik alanına gelerek çocukların 23 Nisan coşkusuna ortak oldu. Çocukların bayramını kutlayan Türel, oğlu Akant'la birlikte uçurtma uçurdu. Çocuklar ve ailelerinin yoğun ilgisiyle karşılaşan Türel, onlarla sohbet etti. Türel, çocuklara çeşitli bayram hediyeleri verdi. Diğer ilçelerde de düzenlenen uçurtma şenliği ile çocuklar unutamayacakları bir gün yaşadı.

14 şehirden turnuvaya katılım

Türkiye Satranç Federasyonu ile birlikte Cam Piramit'te gerçekleştirilen 9. Geleneksel Antalya 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Satranç Turnuvası'nda 14 farklı ilden gelen 2 bin 320 öğrenci yarıştı. Turnuvada sporcular 07-14 yaş aralığında, 12 kategoride mücadele etti. Turnuvaya katılan tüm sporculara Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından madalya verildi. Turnuva bitiminde kategorilerinde ilk üç dereceye giren sporculara kupaları takdim edildi.

Türel başarı diledi

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel de turnuvada çocukları yalnız bırakmadı. Sporcuları ziyaret eden Türel, çocuklara başarılar diledi. Türel, Antalyalı çocukların her şeyin en iyisine layık olduğunu belirterek, "Çocuklarımızın en güzel şekilde bayram kutlamaları bizim için her şeyden önemli. Tüm çocuklarımızın bayramını kutluyorum" dedi.

Eğlenceye doydular

Şenlikler kapsamında Şeker Portakalı animasyon ekibi de birbirinden eğlenceli gösterileri Antalyalı miniklerle buluştu. Jonglör, sihirbaz ve palyaço gösterilerine yalnızca çocuklar değil büyükler de eşlik etti. Keyifli saatler geçiren çocuklar, 23 Nisan coşkusunu doyasıya yaşadı. Minikler için AKM amfi tiyatrosunda ayrıca tiyatro gösterileri de gerçekleşti.

Salih Memecan, minik hayranlarıyla buluştu

Limon ve Zeytin karikatürleri ile tanınan ünlü karikatürist ve yazar Salih Memecan Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği 23 Nisan Şenlikleri kapsamında Antalyalı çocuklarla buluştu. Minik hayranlarının yoğun ilgisi ile karşılaşan Memecan öğrencilerin çok sevdiği Limon, Zeytin, Babişko, Çıt Çıt Hanım karakterlerinin nasıl çizildiğini gösterdi ve bu karakterlerin nasıl ortaya çıktığını anlattı. Memecan, ardından öğrencilere kitaplarını imzaladı.

Antalya’da 23 Nisan coşkusu başladı

Antalya’da 23 Nisan coşkusu başladı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber