Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Asayiş 25 Temmuz 2016 - 16:53 Yorum: 0

Antalya’da 7 istihbaratçı jandarma tutuklandı

Darbe girişimi soruşturması kapsamında adliyeye çıkartılan Antalya İl Jandarma İstihbarat Komutanı Binbaşı Murat A.'nın da aralarında bulunduğu 7...

Antalya’da 7 istihbaratçı jandarma tutuklandı

Darbe girişimi soruşturması kapsamında adliyeye çıkartılan Antalya İl Jandarma İstihbarat Komutanı Binbaşı Murat A.'nın da aralarında bulunduğu 7 asker tutuklandı.

Antalya'da darbe girişimi soruşturması kapsamında Antalya Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM) ekipleri tarafından gözaltına alınan İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat Komutanı Binbaşı Murat A. ve 6 subay ile astsubay, bugün sabah saatlerinde adliyeye sevk edilmişti. İstihbarat Komutanı Binbaşı Murat A. ile 6 asker, çıkartıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.

Gazipaşa Havalimanı Şube Müdürü gözaltında

Öte yandan, Antalya'da FETÖ soruşturması kapsamında geçtiğimiz hafta görevden alınan ve kaçtığı İstanbul'da yakalanan Antalya Emniyet Müdürlüğü Gazipaşa Havalimanı Şube Müdürü Nurullah Güler'in de arasında bulunduğu 25 emniyet personeli ile 14 gazetecinin sorgusu devam ediyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber