Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 23 Ağustos 2016 - 10:58 Yorum: 0

Antalya’da adliye personeli 6 kişi tutuklandı

Antalya'da FETÖ/PDY operasyonu kapsamında gözaltına alınan 11 adliye personelinden 6'sı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Antalya’da adliye personeli 6 kişi tutuklandı

Antalya'da FETÖ/PDY operasyonu kapsamında gözaltına alınan 11 adliye personelinden 6'sı tutuklanarak cezaevine gönderildi. 5 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından "FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütü Üyesi Olmak ve Silahlı Terör Örgütüne Üye Olma" suçlarından yürütülen 2016/52673 soruşturma kapsamında Antalya Adliyesinde görevli adalet personeli şüphelilerden N.Ö., A.E., M.Ö., G.K., C.E., K.A., E.A., Z.K., H.R.İ., M.K. ve K.Ç. gözaltına alındı. Şüpheliler, işlemlerinin ardından Cumhuriyet Başsavcılığınca ifadeleri alındıktan sonra TCK 314/2 maddesi kapsamındaki eylemleri iddiasından tutuklanmaları talebiyle dün Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğine sevk edildi.

A.E., M.Ö., G.K., K.A., E.A. ve M.K. tutuklanarak kapalı ceza infaz kurumuna gönderildi. Diğer şüpheliler N.Ö., C.E., Z.K., K.Ç. ve H.R.İ. ise Antalya 4. Sulh Ceza Hakimliğince adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber