Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 15 Nisan 2022 - 10:24 Yorum: 0

Antalya’da araç yangını

Antalya'da park halindeki trafikten çekili araç alev alev yanarak küle döndü.

Antalya’da araç yangını

Antalya'da park halindeki trafikten çekili araç alev alev yanarak küle döndü. Otomobilin nasıl yandığını ise mahallenin küçük yaştaki çocukları polis ve gazetecilere başından sonuna anlattı.

Yangın, dün saat 15.00 sıralarında Muratpaşa ilçesine bağlı Sedir Mahallesi Zambak Caddesi üzerindeki bir apartmanın otoparkındaki bir otomobilde çıktı. Edinilen bilgiye göre, Orhan Otun'a ait trafikten çekili eski model bir otomobilde bilinmeyen nedenden ötürü yangın çıktı. Durumun 112 Acil Çağrı Merkezine bildirilmesinin ardından olay yerine itfaiye ekipleri ve polis sevk edildi. Bu sırada çevredekiler kovalara doldurdukları sularla yangını söndürmeye çalıştı. Kısa sürede otoparka gelen itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu yanan araç söndürüldü.

"İtfaiye çağırın" diye uyardım"

Yangında araç küle dönerken, otomobilin yanına gelen 7-8 yaşlarındaki çocuklar ise polis amcalarına olayın nasıl gerçekleştiğini anlattı. Ardından görüntü alan gazetecilere yönelen çocuklardan biri, "Arkadaşlarımızla geldiğimizde burada yangın vardı. Ben koşup "İtfaiye çağırın" diye onları uyardım. Bir tane abi itfaiye çağırdı. Yangını itfaiyeciler söndürdüler" dedi.

Soğutma çalışmalarının ardından polis ekipleri, yangının çıkışıyla ilgili inceleme başlattı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber