Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 04 Mart 2015 - 15:08 Yorum: 0

Antalya'da cinayet

41 yaşındaki bir kişi, kıskançlık nedeniyle tartıştığı 21 yaşındaki kız arkadaşını silahla vurarak öldürdü

Antalya'da cinayet

ANTALYA (AA) - Antalya'da bir kişi, tartıştığı 21 yaşındaki kız arkadaşını silahla vurarak öldürdü.

Konyaaltı ilçesi Hurma Mahallesi'ndeki bir evde birlikte yaşayan Lokman Barış Ç. (41) ile Deniz Aktaş (21) arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Lokman Barış Ç, kız arkadaşına silahla ateş etti. 

Silah seslerini duyan komşularının ihbarı üzerine gelen polis ekipleri, Lokman Barış Ç'den kapıyı açmasını istedi. Çelik'in kapıyı açmaması üzerine olay yerine özel harekat polisleri sevk edildi.

Özel harekat polisleri kapı önünde operasyon hazırlığı yaptığı sırada Lokman Barış Ç, kapıyı açarak elindeki ruhsatsız silahıyla teslim oldu. 

Eve giren sağlık ekipleri, Aktaş'ın kafasına ve kalbine isabet eden 3 kurşunla yaşamını yitirdiğini belirledi. Polis ekiplerinin incelemesinin ardından Aktaş'ın cesedi, Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Lokman Barış Ç. ise gözaltına alınarak Asayiş Şube Müdürlüğüne götürüldü.

Daha önce iki evlilik yaptığı ve her iki evliliğinden birer çocuğu bulunan Lokman Barış Ç'nin bir yıldır kendine ait internet kafede çalışan Aktaş ile birlikte yaşadığı belirtildi. Lokman Barış Ç'nin emniyetteki ifadesinde, kız arkadaşı Aktaş ile sosyal paylaşım sitesindeki arkadaş listesi nedeniyle tartışma yaşadıklarını, kız arkadaşını çok kıskandığını, cinayeti de bu nedenle işlediğini söylediği bildirildi. 

Öte yandan Aktaş'ın sosyal paylaşım sitesindeki hesabında Özgecan Arslan'ın öldürülmesini kınayan paylaşımda bulunduğu görüldü.

Aktaş'ın Anadolu Partisi Genel Başkanı Emine Ülker Tarhan'ın, "Kadını aşağılayarak hedef gösteren mide bulandırıcı zihniyet ve katilleri aklayarak vahşeti teşvik eden sözde adalet sistemleri her gün yeni bir kadın cinayetini çağırıyor. Özgecan bu kokuşmuş vahşi düzenin kurbanı. Canilere de bu düzene de lanet olsun. Değiştirmek boynumuzun borcu olsun" yorumunu paylaştığını, üzerine de "anlayana" yazdığı gözlendi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber