Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Güncel 12 Mart 2015 - 13:48 Yorum: 0

Antalya'da eşine şiddet uygulamakla suçlanan kişi

Antalya'da 18 yaşındaki eşi Fatma Davazlı'ya şiddet uyguladığı ve parmaklarını ısırdığı iddia edilen Kadir Davazlı, eşinin trafik kazası sonucu yaralandığını öne sürdü

Antalya'da eşine şiddet uygulamakla suçlanan kişi

ANTALYA (AA) - Antalya'da, 18 yaşındaki eşi Fatma Davazlı'ya şiddet uygulamak ve parmaklarını ısırmakla suçlanan 25 yaşındaki Kadir Davazlı, eşinin olay günü yaptıkları trafik kazasında yaralandığını öne sürdü.

Eşi hakkında "iftira" iddiasıyla suç duyurusunda bulunmak üzere Antalya Adliyesi'ne gelen Kadir Davazlı, gazetecilere yaptığı açıklamada, yanında getirdiği trafik kazası raporları ve eşinin ifadelerini basın mensuplarına gösterdi. 

Davazlı, 10 Mart'ta gezmek için Burdur'un Bucak ilçesine doğru kendisine ait 09 NF 398 plakalı otomobille yola çıktıklarını, seyir halindeyken Kızılkaya Kavşağı'nda direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu tek taraflı kaza yaptıklarını iddia etti.

Kazada eşinin başını ve dizini aracın ön paneline çarptığını, iki parmağında da sıyrıklar oluştuğunu öne süren Davazlı, yaralanmanın doktor raporuyla belgelendiğini savundu. Eşinin jandarmada verdiği ifadesinde trafik kazası sonrası tartıştıklarını söylediğini anlatan Davazlı, şöyle konuştu:

"Bir ifadesinde bahsetmediği, aynı gün alınan ikinci ifadesinde ise 'var' dediği av tüfeği, jandarma kayıtlarında yoktur. Çünkü o gün gezmeye gittik ve benim aracımda av tüfeği yoktu. Bir insan eşinin parmaklarını ısırmaz, olsa olsa tekme tokat döver. Böyle bir olay yaşanmadı ancak aracın kaza yapmasından sonra ben durumu iyi diye arabadaki hasara bakarken bana bağırıp çağırdı. 'Bana değil de niye arabaya bakıyorsun' diye bağırmasına sinirlendim. Ben de ona bağırdım. Karşılıklı bağrışırken yola doğru hızla hamle yapınca, daha önce de intihara teşebbüs ettiği için arkasından fırladım ve bir aracın altında kalmasın diye kendisini tuttum. Olay bundan ibarettir."

Eşi Fatma Davazlı'ya boşanma davası açtığını, ayrıca "iftira" suçlamasıyla da dava açacağını ifade eden Kadir Davazlı, olayların eşinin kendisini aldattığından şüphelenmesiyle başladığını öne sürdü. Aralarında yaşananlara rağmen eşini affettiğini belirten Davazlı, "Beni şiddet uygulamak ile suçlayıp bir an önce benden kurtulmaya yönelik bir iftira atmıştır. Kendisi ile yargı önünde hesaplaşacağım" dedi.

Davazlı daha sonra eşi Fatma Davazlı hakkında "iftira" iddiasıyla suç duyurusunda bulunmak üzere avukatıyla görüştü.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber