Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Güncel 01 Ekim 2014 - 20:23 Yorum: 0

Antalya'da işlenen cinayetin zanlıları yakalandı

Çaldıkları tabancayla arkadaşlarını öldürdüğü iddia edilen 2 kişi,

Antalya'da işlenen cinayetin zanlıları yakalandı

ANTALYA (AA) - Antalya'da 9 gün önce işlenen cinayetin zanlılarının, Ankara'da düzenlenen operasyonla yakalandığı bildirildi.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, 22 Eylül'de Gazipaşa ilçesi Koru Mahallesi'nde falezlerin üst tarafındaki yol üzerinde kan izlerinin olduğu ihbarı üzerine harekete geçen ekiplerin, söz konusu yerde, bir kişiyi silahla öldürülmüş halde bulduğu belirtildi.

Maktulün, kimlik bilgilerinin daha sonra belirlendiğinin altı çizilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Olayla ilgili Gazipaşa İlçe Emniyet Müdürlüğümüz ve Asayiş Şube Müdürlüğümüz görevlilerince oluşturulan 2 ayrı özel ekibin yapmış olduğu çalışmalar sonucunda, maktulün (G.G.), Ankara ilinden arkadaşları olan B.K. ve U.Ş. isimli şahıslar tarafından öldürüldüğü tespit edilmiştir. Ankara Emniyet Müdürlüğü görevlileriyle müşterek yapılan operasyon sonucu B.K. ve U.Ş. isimli şahıslar yakalanarak, gözaltına alınmışlardır. "

Zanlıların, ayrıca Ankara'da birden fazla silahla yaralama, gasp, hırsızlık ve oto hırsızlığı, Konya'nın Ereğli ilçesinde birden çok evden hırsızlık ve Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde evden hırsızlık olaylarına karıştıkları iddiasıyla arandıklarının ortaya çıktığı kaydedildi.  

Cinayette kullanılan tabancanın ise Ereğli'deki bir evden çalındığının saptandığı, bu silahın yanı sıra çalıntı bir tüfek ve çok sayıda eşyanın ele geçirildiği açıklandı. 

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber