Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 29 Ekim 2020 - 13:33 Yorum: 0

Antalya’da kapalı semt pazarında sosyal mesafe ‘sıfıra’ indi

Antalya'da kapalı semt pazarı hınca hınç dolunca sosyal mesafe "sıfıra" indi.

Antalya’da kapalı semt pazarında sosyal mesafe ‘sıfıra’ indi

Antalya'da kapalı semt pazarı hınca hınç dolunca sosyal mesafe "sıfıra" indi. Tüm uyarılara rağmen mesafeye dikkat edilmeyen pazarda, bazı vatandaşların ve esnafın maske takmadığı gözlendi.

Tüm Türkiye'de korona Virüs (Covid-19) vaka sayısında artış yaşanırken, dün Antalya'daki bir kapalı semt pazarında tedirgin eden görüntüler oluştu. Muratpaşa ilçesine bağlı Cumhuriyet Mahallesi'ndeki semt pazarında alışveriş yoğunluğu yaşandı. İki katlı pazar neredeyse hınca hınç dolarken, sosyal mesafe ve maske kurallarına uyulmadığı gözlendi. Pazarda bazı vatandaşların ve esnafın maske takmadığı gözlendi. Oluşan tablo bazı vatandaşları tedirgin etti. Bazı vatandaşlar pazar içerisindeki kalabalığı görünce alışveriş yapmamayı tercih etti. Pazar içerisinde zabıta ekipleri anons ve birebir uyarılarla maske ve sosyal mesafe konusunda uyarılarda bulundu. Ekipler, maskesini olmayan ya da düzgün takmayan esnaf ile vatandaşlara uyardı. Zabıtanın denetimleri sırasında esnaf ve bazı vatandaşların maskelerini cebinden çıkartıp taktıkları görüldü.

"Maskesiz geliyorlar"

Pazarda maske satan esnaf Fikret Gürlü, "Çoğu takmıyor. Takmayanları uyarıp ücretsiz maske veriyorum" dedi.

Daha önce korona virüse yakalanıp tedavi gören Ahmet Türk de, "Maskesiz geliyorlar. Esnafta takmıyor. Ben hastalığı 15 gün çektim, atlattım. Çok kötüydü" ifadelerini kullandı.

Antalya’da kapalı semt pazarında sosyal mesafe ‘sıfıra’ indi

Antalya’da kapalı semt pazarında sosyal mesafe ‘sıfıra’ indi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber