Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 15 Eylül 2016 - 13:13 Yorum: 0

Antalya’da kurban dolandırıcılığı iddiası

Antalya'da kendini öğretmen olarak tanıtan ve hayvan satıcılarından 100 lira peşinatla kurbanlıklar aldığı ileri sürülen Taner K., jandarma tarafından...

Antalya’da kurban dolandırıcılığı iddiası

Antalya'da kendini öğretmen olarak tanıtan ve hayvan satıcılarından 100 lira peşinatla kurbanlıklar aldığı ileri sürülen Taner K., jandarma tarafından suçüstü yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Antalya'nın Demre ilçesinde 24 yaşındaki Taner K. Gürses Mahallesi'ne gelerek buradaki vatandaşlara kendisini öğretmen olarak tanıttı ve kurbanlık hayvan almak istediğini söyledi. Hayvan satıcısı Mehmet Sarıca'dan 100 lira peşinatla 5 keçi alan K., keçileri Osmaniye'den kiraladığı otomobilin bagaj ve arka koltuğuna koyarak Antalya'ya götürdü. Burada keçileri satan Taner K., daha sonra tekrar Gürses Mahallesi'ne yeniden gelerek aynı yöntemle hayvan sahiplerinden keçi satın almak istedi. Durumdan şüphelenen hayvan sahipleri ise satış yapmayarak Demre Jandarma Komutanlığı'na şikayette bulundu.

Batı Antalya'yı dolandırmış

Olayın ardından araştırma başlatan jandarma ekipleri, Beymelek Mahallesi'nde aynı yöntemle keçi satın almaya çalışan Taner K.'yı suçüstü yakaladı. Gözaltına alınan Taner K.'nın üzerinden kardeşine ait kimlik çıkarken, emek hırsızının Antalya'nın batı ilçelerinde aynı yöntemle birçok vatandaşı dolandırdığı ve dolandırıcılık suçundan 24 sabıka kaydı bulunduğu belirlendi. Demre Jandarma Komutanlığı'ndaki sorgusunun ardından adliyeye sevk edilen Taner K., çıkarıldığı sulh ceza hakimliğince dolandırıcılık suçundan tutuklanarak Elmalı Cezaevi'ne gönderildi.

Kurban Bayramı'nda bu tip üzücü olaylarla karşılaşıldığını belirten jandarma ekipleri hayvan sahiplerinin peşin satışlar yapması ve aldıkları paranın sahte olup olmadığını kontrol etmeleri konusunda uyardı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber