Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 17 Ocak 2018 - 14:03 Yorum: 0

Antalya’da ‘NarkoRehber Eğitim Modülü’ anlatıldı

Antalya'da uyuşturucu ile mücadele eylem planı kapsamında "Narkorehber Eğitim Modülü" özel güvenlik görevlileri, din görevlileri ve Belediye görevlilerine...

Antalya’da ‘NarkoRehber Eğitim Modülü’ anlatıldı

Antalya'da uyuşturucu ile mücadele eylem planı kapsamında "Narkorehber Eğitim Modülü" özel güvenlik görevlileri, din görevlileri ve Belediye görevlilerine anlatıldı.

Antalya il Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri, İçişleri Bakanlığı uyuşturucu ile mücadele eylem planı kapsamında "NarkoRehber Eğitim Modülü" ne anlatmaya devam ediyor. Narkotik Suçlarla Mücadele görevlileri, kent genelindeki ilkokul, ortaokul, lise ve üniversitelerde görevli 850 özel güvenlik görevlisi ile din görevlileri, Belediye çalışanlarına uyuşturucu ile mücadele konusunda bilgiler verdi. Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Görevli Coşkun Taşkoparan, tarafından verilen eğitimlerde uyuşturucu maddenin zararları, bağımlılık konuları ve güvenlik güçlerine destek olmaları konusunda sunumlar yapıldı.

Antalya’da ‘NarkoRehber Eğitim Modülü’ anlatıldı

Antalya’da ‘NarkoRehber Eğitim Modülü’ anlatıldı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber