Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 18 Şubat 2020 - 11:08 Yorum: 0

Antalya’da otomobil yayaya çarptı: 1 yaralı

Antalya'da yolun karşısına geçmeye çalışan bir yaya, otomobilin çarpması sonucu yaralandı.

Antalya’da otomobil yayaya çarptı: 1 yaralı

Antalya'da yolun karşısına geçmeye çalışan bir yaya, otomobilin çarpması sonucu yaralandı. Hastaneye kaldırılan yayanın yüksek miktarda alkollü olduğu öğrenildi.

Kaza, Manavgat-Akseki karayolunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Manavgat istikametinden Akseki istikametine seyir halindeki C.A.H.'nin kullandığı 06 AZ 3042 plakalı otomobil, Hacıobası Mahallesinde yaya olarak yoldan karşıya geçmekte olan V.A.'ya çarptı. Kazada ağır yaralanan V.A., 112 sağlık ekiplerince olay yerinde yapılan müdahalenin ardından Manavgat Devlet Hastanesine kaldırıldı. V.A.'nın aşırı derece alkollü olduğu bildirildi.

Jandarma tarafından gözaltına alınan otomobil sürücüsü C.A.H., pazarlamacılık yaptığını belirterek, "Manavgat'ta işimi bitirince Konya'ya doğru yola çıktım. Buraya geldiğimde aniden önüme çıkan ve üzerinde tamamen siyah kıyafet bulunan şahısa çarptım. Şahıs aniden yola fırladığı için hiçbir şey görmedim" dedi.

Antalya’da otomobil yayaya çarptı: 1 yaralı

Antalya’da otomobil yayaya çarptı: 1 yaralı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber