Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Asayiş 03 Eylül 2016 - 17:53 Yorum: 0

Antalya’da sağanak yağış

Antalya'da sıcak seyreden havalar akşam saatlerinde yerini sağanak yağış ve fırtınaya bıraktı.

Antalya’da sağanak yağış

Antalya'da sıcak seyreden havalar akşam saatlerinde yerini sağanak yağış ve fırtınaya bıraktı. Yağışa hazırlıksız yakalanan vatandaşlar otobüs duraklarına sığındı.

Turizmin başkenti Antalya yaz sıcaklarının ardından gelen yağmurla serinledi. Sağanak şekilde etkili olan ve toz bulutları ile fırtınaya dönüşen yağmur kent merkezinde hayatı olumsuz etkiledi. Yağmura kent merkezinde yaya ve hazırlıksız olarak yakalanan vatandaşlar ıslanmaktan kurtulamadı. Bazı vatandaşlar soluğu toplu ulaşım duraklarında alırken bazıları ise banka ve iş yerleri önüne sığındı. Fırtına nedeniyle kent merkezindeki bir ağaçta devrilerek yolu trafiğe kapattı. Yer yer göletlerin oluştuğu yollarda sürücülerinde zor anlar yaşadığı görüldü. Fırtına sebebiyle bazı mahallelerde elektrik kesintileri yaşandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber