Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 24 Kasım 2016 - 12:53 Yorum: 0

Antalya’da şiir rüzgarı esecek

Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı'nın organizasyonunda Kültür Bakanlığı, Efem Akdeniz Gençlik ve Spor Kulübü Derneği'nin...

Antalya’da şiir rüzgarı esecek

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Şiir Gecesi düzenliyor.

Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı'nın organizasyonunda Kültür Bakanlığı, Efem Akdeniz Gençlik ve Spor Kulübü Derneği'nin katkılarıyla düzenlenen Sonbahar Günleri Şiir Gecesi, Antalya'yı şiire doyuracak. Etkinlikte Türkiye'nin 14 ilinde yaşayan yerel şairlerin şiirleri okunacak.

Şiirleri sanatseverlerin yakından tanıdığı isimler yorumlayacak. Türk Edebiyatı'nın temel yapı taşlarından biri olan şiirin icra edilmesi ve yerel şairlerin tanıtılması amacıyla düzenlenen Sonbahar Günleri Şiir Gecesi, 26 Kasım Cumartesi günü saat 20.00'de AKM Perge Salonu'nda Antalyalı sanatseverlerle buluşacak.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber