Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
17:02 Diyarbakırspor-Bursaspor maçının günü değişti17:01 Moleküler Biyoloji ve Genetik öğrenci kongresinin ilki ETÜ’de gerçekleştiri...17:01 Denizli OSB’de ‘Örme teknolojisi ve kumaş hataları’ konusu ele alındı17:00 Büyükçekmece’de yağmurda kayan İETT otobüsü bariyerlere çarptı16:59 Kesikbaş’tan Vali Aksoy ve Başkan Ataç’a ziyaret16:58 Bakan Uraloğlu: “Turistik Diyarbakır Ekspresi, kültürel değerler ile doğa h...16:57 Esenler’de amatör radyocular mikrofon başına geçti16:53 Torunu tarafından öldürülen anneanne son yolculuğuna uğurlandı16:51 HKÜ’de ’Adölesan İdiopatik Skolyoz’ kongresi16:51 Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi 2024 yılını ‘Kalite Yılı’ ilan etti16:48 77 kişinin hayatını kaybettiği Serin-2 Apartmanı’nın sanıkları hakim karşıs...16:46 TBMM Genel Sekreteri Uzun: “Bilimde, sanatta, sporda başarı elde etmiş çocu...16:42 12 yaşındaki ressamdan şehit babası anısına resim sergisi16:42 Pamukkale Belediyesi tabelasına Türkiye Cumhuriyeti ibaresi eklendi16:41 Tahran’da yüzlerce kişi İsrail saldırısını protesto etti16:40 Balıkesir’de tefecilik iddiasına operasyon16:40 Başkan Hakan Şehirli’nin misafirleri Erasmus öğrencileri oldu16:40 Trabzonspor, Kayserispor maçı hazırlıklarını tamamladı16:37 Dışişleri Bakanı Fidan, AB Komiseri Oliver Varhelyi ile telefonda görüştü16:36 Siirt’te silahlı yağma ve hırsızlık suçundan aranan zanlı yakalandı
Eğitim 28 Mart 2021 - 11:08 Yorum: 0

Antalya’da sınav stresiyle başa çıkmanın yolları anlatılıyor

Muratpaşa Belediyesi, destek eğitim kurs merkezleri ve Muratpaşa Gençlik Eğitim Merkezi'nde (MURGEM) lise ve üniversite sınavlarına hazırlanan öğrencilere...

Antalya’da sınav stresiyle başa çıkmanın yolları anlatılıyor

Muratpaşa Belediyesi, destek eğitim kurs merkezleri ve Muratpaşa Gençlik Eğitim Merkezi'nde (MURGEM) lise ve üniversite sınavlarına hazırlanan öğrencilere sınav stresiyle baş etme yollarını düzenlendiği atölye çalışmasıyla anlatıyor.

Kreşleri, Memurevleri, Ermenek mahalleleri ve Zeytinköy bölgesinde bulunan destek eğitim kurs merkezleri ve gençleri üniversite sınavına hazırlayan MURGEM, öğrencilerin sınav stresiyle başa çıkmalarını sağlamak için atölye çalışması düzenliyor. Atölye çalışması, bu yıl pandemi nedeniyle sadece lise ve üniversite sınavlarına hazırlanan öğrencilerin kabul edildiği merkezlere devam eden öğrencilere yönelik olarak gerçekleştiriliyor.

Atölye çalışmalarının ilki Ermenek'te bulunan destek eğitim kurs merkezinde yapıldı. Atölye çalışmasına öğrenciler gruplar halinde katıldı. Öğrencilerin HES kodu kontrolleri yapıldı ve maske, mesafe koşulları gözetilerek atölye çalışması düzenlendi. Muratpaşa Belediyesi psikologlarının düzenlendiği atölye çalışmaları sırasıyla diğer merkezlerde ve MURGEM'de yine gruplar halinde devam edecek.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber