Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 23 Kasım 2014 - 22:03 Yorum: 0

Antalya'da tarafik kazası: 2 yaralı

Manavgat ilçesinde bir kamyon ile otomobilin çarpışması sonucu iki kişi yaralandı

Antalya'da tarafik kazası: 2 yaralı

ANTALYA (AA) - Manavgat Çevreyolu D-400 karayolunda bir kamyon ile bir otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında iki kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Manavgat istikametinden Antalya istikametine gitmekte olan Ayhan Ağca yönetimindeki  07 FVJ 38 plakalı otomobil, tali yoldan çıkan İrfan Kılıçaslan idaresindeki 38 AN 332 plakalı kamyon ile Taşağıl Mahallesi Güvercinlik bölgesinde bir kavşakta çarpıştı.

Kazada, otomobil sürücüsü Ayhan Ağca ile yanında bulunan eşi Birsel Ağca yaralandı. Yaralılar olay yerine çağrılan ambulansla Serik Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Bu arada kazayı gören vatandaşlar, kamyoncuların denetimden kaçmak için tali yolu seçtiklerini bu yüzden de kavşakta sık sık kazaların meydana geldiğini ileri sürdü. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber