Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 14 Mayıs 2016 - 10:28 Yorum: 0

Antalya’da Terör Operasyonu: 10 Gözaltı

Antalya ve Finike ilçesinde sosyal medya üzerinden terör örgütü PKK'nın propagandası ve devlet büyüklerine hareket ettiği öne sürülen 1'i kadın 10...

Antalya’da Terör Operasyonu: 10 Gözaltı

Antalya ve Finike ilçesinde sosyal medya üzerinden terör örgütü PKK'nın propagandası ve devlet büyüklerine hareket ettiği öne sürülen 1'i kadın 10 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Antalya Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM) ekipleri, sosyal medya üzerinden terör örgütü PKK'yı öven, destekleyen ve devlet büyükleri ile güvenlik güçlerine hakaret edici paylaşımlarda bulunan kişilere yönelik çalışma başlattı. Yaklaşık 2 ay süreyle bu kişilerin sosyal medya hesaplarını takibe alan polis ekipleri dün sabah saatlerinde Antalya merkez ve Finike ilçesinde 1'i kadın 10 kişiyi gözaltına aldı.

Zanlılar, polisteki ifadelerinin ardından "Terör örgütünün propagandasını yapmak, devlet büyükleri ile güvenlik güçlerine hakaret" suçlamalarıyla adliyeye sevk edildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber