Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 26 Mayıs 2017 - 15:54 Yorum: 0

Antalya’da traktör lastiğindeki uyuşturucu sevkiyatı polise takıldı

Antalya'da çekiciye yüklü traktör lastiği içinde 90 kilogram 300 gram esrar maddesi sevkiyatı yapan 7 kişi, helikopter destekli operasyonla yakalandı.

Antalya’da traktör lastiğindeki uyuşturucu sevkiyatı polise takıldı

Antalya'da çekiciye yüklü traktör lastiği içinde 90 kilogram 300 gram esrar maddesi sevkiyatı yapan 7 kişi, helikopter destekli operasyonla yakalandı.

Diyarbakır'dan Burdur'a kamyonla uyuşturucu madde sevkiyatı yapılacağı istihbaratını alan Antalya Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri harekete geçti. Zanlılar ilk olarak uyuşturucu maddeyi kamyonla Burdur'a kadar getirdi. Hedef şaşırtmak isteyen şüpheliler, bir traktörün arka lastiklerine esrar paketlerini sakladı. Sonrada traktörü bir çekicinin üzerine yükleyerek Antalya'ya doğru harekete geçtiler. Çekicinin plakası ve traktörün rengine ulaşan narkotim ekipleri "Kanat" polis helikopterinin havadan desteğiyle şüpheliyi takibe aldı. Döşemealtı ilçesinden itibaren havadan takip edilmeye başlanan traktör yüklü çekici, Batı Çevre yoluna giriş yaptı. Bir süre havadan takip edilen çekiciye, Efeler Park kavşağında kırmızı ışıkta durduğu esnada operasyon yapıldı. O anlar polis helikopterinin kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. Şüpheli gözaltın alınırken, çekici en yakın lastikçiye çekildi. Traktör çekicinin üzerinden indirildi ve dedektör köpekler tarafından arama yapıldı. Aramada traktörün arka lastiklerinin içinde uyuşturucu madde tespiti yapıldı. Lastikçi ve polis ekiplerinin yardımıyla sökülen arka dev lastiklerin içinde 26 çuvala gizlenmiş 90 kilogram 300 gram esrar maddesi ele geçirildi. Narkotim ekipleri yaptıkları geniş çaplı soruşturma sonucu 6 kişilik suç örgütünü deşifre etti. S.Ç.,M.Ş.,M.S.,Y.K.,Ç.B.,S.A.,E.A gözaltın alındı. 7 şüpheli, " Uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapma ve sağlama" suçlamalarıyla adliyeye sevk edildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber