Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 25 Mayıs 2017 - 13:13 Yorum: 0

Antalya’da “Türkiye Güven Huzur Uygulaması 6”

'Türkiye Güven Huzur Uygulaması 6" kapsamında Antalya'da bin 989 polis, 1 helikopter, 1 deniz aracı, 3 dedektör polis köpeği ile gerçekleştirilen uygulamalarda...

Antalya’da “Türkiye Güven Huzur Uygulaması 6”

'Türkiye Güven Huzur Uygulaması 6" kapsamında Antalya'da bin 989 polis, 1 helikopter, 1 deniz aracı, 3 dedektör polis köpeği ile gerçekleştirilen uygulamalarda 10 bin 175 kişi sorgulandı, aranması bulunan 16 kişi yakalandı. Ayrıca, 6 işyerine toplam 10 bin TL cezai işlem uygulandı.

Antalya Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, 24 Mayıs'ta yurt genelinde eş zamanlı olarak "Türkiye Güven Huzur Uygulaması 6" gerçekleştirildiği belirtildi. Açıklamada, "Emniyet Genel Müdürlüğü koordinesinde gerçekleştirilen uygulamaya, Asayiş, Terör, Çevik Kuvvet, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele, Özel Harekat, Trafik, Uyuşturucuyla Mücadele, Deniz ve Havacılık Şubeleri başta olmak üzere diğer birimlerimizden de personel takviyesi ile toplam bin 989 personel, 1 helikopter, 1 deniz aracı, 3 dedektör polis köpeği katılmıştır" denildi.

10 bin 175 kişi sorgulandı

Antalya giriş/çıkışları ile şehir merkezinde önceden tespit edilen 54 noktada ve 536 iş yerinde şüpheli şahıs ve araçlar üzerinde arama, kimlik kontrolü ve plaka sorgulamasının yapıldığı belirtilen açıklamada, 10 bin 175 kişinin sorgulandığı, arandığı tespit edilen 16 kişinin yakalandığı, 6 işyerine toplam 10 bin TL cezai işlem uygulandığı bildirildi. Açıklama şöyle devam etti:

"Uygulama esnasında, 2 adet tabanca, 1 kuru sıkı tabanca, 2 adet av tüfeği, 14 adet mermi, 43 adet kesici-delici alet, 27 gram esrar, 3 adet kaptagon ele geçirilerek 12 kişi gözaltına alındı. Bin 885 adet araç kontrol edildi, 221 adet araca 104 bin 414 TL cezai işlem uygulandı. 45 araç ise trafikten men edil. Deniz Limanı Şube Müdürlüğü ekipleri de 1 bot ve 5 personel ile 46 teknede arama yapıtlı, 165 kişiyi sorguladı. 2 adet tekneye ise evrak eksikliğinden işlem yapıldı."

Antalya’da “Türkiye Güven Huzur Uygulaması 6”

Antalya’da “Türkiye Güven Huzur Uygulaması 6”

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber