Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Sağlık 04 Aralık 2020 - 10:03 Yorum: 0

Antalya’da vaka artışı yüzde 100’e ulaştı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Antalya İl Sağlık Müdürü Ünal Hülür'le video konferans aracılığıyla bir araya geldi.

Antalya’da vaka artışı yüzde 100’e ulaştı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Antalya İl Sağlık Müdürü Ünal Hülür'le video konferans aracılığıyla bir araya geldi. Görüşme sonrası sosyal medya hesabından açıklama yapan Koca, "Antalya'da vaka artışı yüzde 100, yoğun bakım doluluk oranı yüzde 71" dedi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Hatay, Antalya, Trabzon ve Diyarbakır il sağlık müdürleriyle video konferans yöntemiyle bir araya geldi. Görüşmeden sonra sosyal medya hesabından açıklama yapan Bakan Koca, "Ayrı ayrı yaptığımız online toplantılarda, bu illerin durumlarını değerlendirdik. Yüksek risk devam ediyor" dedi.

Paylaşımının devamında, illerdeki vaka artışına ve yoğun bakım doluluk oranlarına değinerek, şu ifadeleri kullandı: "Son bir haftada Hatay'da vaka artışı yüzde 100, yoğun bakım doluluk oranı yüzde 70, Antalya'da vaka artışı yüzde 100, yoğun bakım doluluk oranı yüzde 71, Trabzon'da vaka artışı yüzde 50, yoğun bakım doluluk oranı yüzde 75, Diyarbakır'da sabit artış var, yoğun bakım doluluk oranı yüzde 70. Bütün kurumlarımızla seferberlik zamanı. Sağlık çalışanlarının üzerindeki yükü azaltalım. Mücadele güç birliği ile kazanılır"

Antalya’da vaka artışı yüzde 100’e ulaştı

Antalya’da vaka artışı yüzde 100’e ulaştı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber