Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Asayiş 27 Kasım 2014 - 09:23 Yorum: 0

Antalya'da ve Çorum'daki fuhuş operasyonu

Operasyonda fuhuş yaptırdıkları iddiasıyla gözaltına alınan 13 zanlı adliyeye sevk edildi

Antalya'da ve Çorum'daki fuhuş operasyonu

ANTALYA (AA) - Antalya ve Çorum'da düzenlenen fuhuş operasyonunda gözaltına alınan 13 zanlı adliyeye sevk edildi. 

Antalya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekiplerince 3 aylık teknik ve fiziki takibin ardından Antalya ve Çorum'da düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda gözaltına alınan 13 zanlının ifadelerinin alımı tamamlandı.

Gözaltındaki H.T, Y.G, G.A, Y.K, M.Ş, M.K, A.E, Ç.Ç, M.A.B, A.C, M.K, C.Ö. ve T.A. "Fuhuş için yer temin etmek, fuhuş yaptırmak ve fuhşa aracılık etmek" suçlamalarıyla adliyeye sevk edildi.

- Koltuk değnekleriyle adliyeye çıktı

Zanlılardan M.K'nın bir ayağının olmadığı, koltuk değnekleriyle yürüdüğü gözlendi. Küçük yaşlarda trafik kazası geçirmesi sonucu bir ayağının kesildiği belirtilen M.K'nın evinde fuhuş yaptığı öğrenilen 5 yabancı uyruklu kadının yakalandığı bildirildi.

Öte yandan operasyon kapsamında fuhuş yaptığı iddiasıyla gözaltına alınan 14 yabancı uyruklu kadın, işlemlerinin ardından sınır dışı edildi.

Antalya ve Çorum'da düzenlenen eş zamanlı operasyonda 13 zanlı ile fuhuş yaptıkları belirlenen Özbekistan, Gürcistan, Kırgızistan ve Moldova uyruklu 14 kadın gözaltına alınmıştı.

Sağlık kontrollerinde Moldova uyruklu N.A'nın (32) 6 aylık hamile olduğu ortaya çıkmıştı. Zanlıların polise yakalanmamak amacıyla fuhuş için evler kiraladıkları belirlenmişti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber