Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 20 Ağustos 2014 - 22:53 Yorum: 0

Antalya'da yaz dönemi Kuran kursu mezuniyet töreni

ANTALYA (AA) - Antalya'da yaz dönemi Kuran kursu öğrencilerinin mezuniyet töreni yapıldı.Bir otelde yapılan törene, İsmail Fetane Şahin Camii ve Esmer Şahin Kuran kursunun 9 haftalık eğitimlerini...

Antalya'da yaz dönemi Kuran kursu mezuniyet töreni

ANTALYA (AA) - Antalya'da yaz dönemi Kuran kursu öğrencilerinin mezuniyet töreni yapıldı.

Bir otelde yapılan törene, İsmail Fetane Şahin Camii ve Esmer Şahin Kuran kursunun 9 haftalık eğitimlerini başarıyla tamamlayan 30'u erkek 60 öğrenci katıldı.

Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda öğrenciler, Kur'an, ilahi ve şiir okudu.

Muratpaşa Müftü vekili Mustafa Polat, AA Muhabirine yaptığı açıklamada, her yıl yaz dönemi Kuran kurslarının bitiminde düzenledikleri mezuniyet törenleriyle öğrencilerin öğrenmiş oldukları bilgileri ailelerine sunabilme fırsatını sağladıklarını söyledi.

Diyanet İşleri Başkanlığı'nın yaz Kuran kurslarını ülkenin 81 ilinde düzenlediğini belirten Polat, "Kurslarımız her yıl artan öğrenci sayımız ile devam ediyor. Bu yıl ülke genelinde üç buçuk milyon öğrencimiz yaz kuran kursu eğitimi aldı" dedi.

Programın sonunda öğrencilere çeşitli hediyeler verildi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber